Halkın Polisi Sezon Finaline doğru Son 7 bölüm Perşembe saat 21 de@pompy konuna tablo ekledim, Sihirli Hayatlar ve Halkın Polisinin durumunu sen eklersin
ramazanda öyle cnm misafirsiz iftar olmaz@Çiğdem- bugün misafiriniz varmı acaba bodrumdada öyleydi hep misafir gelirdi
bodrumdada öyleydi her iftar misafir vardı 4 yıl önce istanbulda böyleydi bir tek cihangir yani @Çiğdem-ramazanda öyle cnm misafirsiz iftar olmaz
Sen tutuyormusun oruc cnmbodrumdada öyleydi her iftar misafir vardı 4 yıl önce istanbulda böyleydi bir tek cihangir yani @Çiğdem-
tutamıyorum ilaç kullanıyorum diyeSen tutuyormusun oruc cnm
Geçmiş olsun cnm sağlık sorununda tutma tabitutamıyorum ilaç kullanıyorum diye
@MayısKralı Halkın Polisine sezon finaline doğru son 7 bölüm yazmadım diye Adalet peşindeyi koymadım tabloya @MayısKralı 27 temmuzda maç olabilir @MayısKralı
Halkın Polisi sezon finali yaptıktan sonra gelicek halkın Polisinin sezon finalini 19 temmuza alabilirim diriliş ertuğrul bir sezon finali olsun trtdeki dizi o büyük ölçüde etkiliyor bakma sayısını @MayısKralı Halkın Polisi sezon finali olduktan 1 hafta sonrada Adalet peşinde olucak @MayısKralıAdalet Peşindeyi seviyorduk geri gelsin o