Şimdi anladım yaz dizisi yapıyor yaniHalkın Polisi bizi öldürüp sezon finali yaptıya cnm Hemen yenisi hazırda bekliyor
Şimdi anladım yaz dizisi yapıyor yaniHalkın Polisi bizi öldürüp sezon finali yaptıya cnm Hemen yenisi hazırda bekliyor
Aaa onun fırında bekleyen taze ekmek gibi her zaman sıcak dizisi olur böyle birine ara veriyor yenisini sürüyorŞimdi anladım yaz dizisi yapıyor yani
Denizde kum reyizde dizi bitmezAaa onun fırında bekleyen taze ekmek gibi her zaman sıcak dizisi olur böyle birine ara veriyor yenisini sürüyor
Rüyasında gördüğünü yazıyormuşDenizde kum reyizde dizi bitmez
Bu olaylar ancak rüyasında olur zatenRüyasında gördüğünü yazıyormuş
Bende fantastik dizilerden bazen etkileniyorum Supernatural var avcı olarak çok gördüm kendimi @ForumdashBu olaylar ancak rüyasında olur zaten
Bana niye olmuyor ya Avci filan değil de uzaylı filan gelsi keşke. En azından olma olasılıgı daha cok heycan duyardım uyandiğimda günüm güzel geçerdiBende fantastik dizilerden bazen etkileniyorum Supernatural var avcı olarak çok gördüm kendimi @Forumdash
Seam ve Dean ile yan yana geliyoruz avcılık ediyoruz öyle bir çok kez farklı zamanlarda gördüm @xemrexxx Çatlasın fotolarıyla idare ediyorduBana niye olmuyor ya Avci filan değil de uzaylı filan gelsi keşke. En azından olma olasılıgı daha cok heycan duyardım uyandiğimda günüm güzel geçerdi
Kız sansürlü anlattın dimi Ayrıntıları sormucamSeam ve Dean ile yan yana geliyoruz avcılık ediyoruz öyle bir çok kez farklı zamanlarda gördüm @xemrexxx Çatlasın fotolarıyla idare ediyordu
Hahhaa Aaa ama en kötüsü ben uyandıktan sonra unutuyorum yanı 2-3 dakıkada siliniyor hafızamda onu hatırlamakla uğraşıyorumKız sansürlü anlattın dimi Ayrıntıları sormucam
Onda bile kısmetsizsin Kurşun filan mı döktürsenHahhaa Aaa ama en kötüsü ben uyandıktan sonra unutuyorum yanı 2-3 dakıkada siliniyor hafızamda onu hatırlamakla uğraşıyorum
Hhaha vllaOnda bile kısmetsizsin Kurşun filan mı döktürsen
Kanal d satılırsa diye bir önlemdi Mehmet bir cihan fatihi başlayınca önlemimi alıyım dedim @Çiğdem- @eskici Bütün fatih dizileri zarara uğrattı kanal d yi çünküHhaha vlla
Birde rüyada ne zaman canavar yakalayacak olsa oan uyanıyorum Rüyada ölmek diye bir eşy yokmuş oan insan hemen uyanıyormuş ölümcül tehrike anında
Kanal d yi kimse kurtaramaz artık
Yeni Arka Sokaklar lazım bir iki bombalı dizi çıkarır 10 ar yıl gider @pompyKanal d yi kimse kurtaramaz artık
Demirören alırmı bilmem Çocuklar Duymasın gidebilir belki Atv de yaptığı bölümden kaynaklı Beşiktaşın eski başkanı ve babası Türkiye futbol federasyonu başkanında artık maçlar cumartesi pazar pazartesi olurYeni Arka Sokaklar lazım bir iki bombalı dizi çıkarır 10 ar yıl gider @pompy
O günlerde yayınlamıyor mu zatenDemirören alırmı bilmem Çocuklar Duymasın gidebilir belki Atv de yaptığı bölümden kaynaklı Beşiktaşın eski başkanı ve babası Türkiye futbol federasyonu başkanında artık maçlar cumartesi pazar pazartesi olur
Saat 19 da maçlar olur
Türker İnanoğlu doğru hissetti
Cuma 19.00 da Beşiktaşın maçları yayınlanabilir