Bence sana hazırlamalı hatta yine bence seni uzay boşluğuna fırlatmalı
Sen doğruyu yapmıştın cnm yayınlanmıyordu bile @S.G.A.T. Bitirmişti zaten yarışmayı kendi kendimize yarışmıştıkKanal Yenisu 11 Eylül 2017 de yayından kaldırdığı Yarışma Yıldızlar yarışıyorla ilgili açıklama Benlik akımı yoktur star tv gibi 6 hafta ara veren bir yarışma normal kanalda hemen biter 3.arada bitirir 24 bölüm ara veren bir dizi olurmu @emree-29 bana haber veriyor ara vereceğinde @MayısKralı öyle bir şey yapmadı kendi kafasına göre 6. hafta arasını yapınca yayından kaldırdım
@mrt-06
@Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @vadikızı @xBUGRAx @sokak sanati @destere @gözlemci @Dosi @Yiğitt @XanTier @Sherlock
@Ahmed
@papuleoo
Bide tven sunumu beğenmedi diye yayından kaldırdı benimki normal demi @Çiğdem-Sen doğruyu yapmıştın cnm yayınlanmıyordu bile @S.G.A.T. Bitirmişti zaten yarışmayı kendi kendimize yarışmıştık@sokak sanati
Normal cnm yayınlamıyordu zatenBide tven sunumu beğenmedi diye yayından kaldırdı benimki normal demi @Çiğdem-
Sokak sanati sunarken yayından kaldırılmıştı Atacan ben MayısKralı sunarken kaldırdım @Çiğdem-Normal cnm yayınlamıyordu zaten
Aaa evet Kanalsızmı yayınlanmıştı bunun finali senin kanaldamıSokak sanati sunarken yayından kaldırılmıştı Atacan ben MayısKralı sunarken kaldırdım @Çiğdem-
Etv de yayınlanmıştı Yıldızlar yarışıyor finali @S.G.A.T. Kabul ettirmişti Aserat fark etmemiştiAaa evet Kanalsızmı yayınlanmıştı bunun finali senin kanaldamı
Aaa evet hatırladım şimdiEtv de yayınlanmıştı Yıldızlar yarışıyor finali @S.G.A.T. Kabul ettirmişti Aserat fark etmemişti
24 bölümlük Maliyet yaratıyor o kadar arası reytingte batınca yayından kaldırdım mayısKralı kendi fişini kendi çektiEvet çok sabırlısın gerçekten cnm
Oooo daha 1 yıl varHalkın Polisi Sezon Finali Tarihi 6 Temmuz 283.Bölüm @Çiğdem-
Arka sokaklar 29 Haziranda sezon finali yapabilir diye aslında 8 bölüm eksiğim belki 0 8 bölümü yazdıktan sonrada sezon finali yapabilirim sebep şuOooo daha 1 yıl varHaziranda bitirsene ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?