YS Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Kanal Yenisu)

Son düzenleme:
budefa nasıl plan biraz çocuklar duymasın gibi drama çevirecem

Sihirli Hayatlara tutku diye bir karakter senin eşine aşık olacak ama işte sen kayıpsın ve boşanma davası var bide @"Çiğdem-

@Çiğdem-
Aaa yandık vlla reyting için Çocuklar Duymasın taktiği uygulucakmıs pompy bize @gözlemci :A :A :A

Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte :A

Haberlerde görmüştüm bir kadın ölmek için 9.kattan atlamış ölememiş, sakat kalmış iyileşmiş tren raylarına yatmış yine ölmemiş :F Senin ki de bu hesap :A
Benim organlarımı alıp beni gömdüler @pompy diğer bölüm şöyle bir şey yazdı @destere beni topraktan çıkardı ve organalrımı bulup beni canlandırdı :A :A :A

Son düzenleme:
Kızların dünyası 2.Sezon duyurusu Cuma günü @Çiğdem- @vadikızı Kızların dünyasının sessiz oldu bomba gibi geri dönüyor Doğan ve Cevdetin savaşı başlıyor @XanTier iki en iyi arkadaş bir kız için savaşıyorlar Şanş adlı bir sarışın kızın oyunu yüzünden bu bölüm @papuleoo @Dosi denizz19 a askerlik hediyesi
Bekliyoruz cnm Kızların Dünyası bakalım şansını iyi değerlendiricek mi :A :A :A

Halkın Polisi Yılbaşı Özel bölümüyle herkesi şoka uğratmaya geliyor @DarkLegenD @Sherlock @S.G.A.T. @MasacRE- @papuleoo @ömer karataş @Çiğdem- @destere
Ali Ozan Müdür sen benim sevgilimi elimden aldın ayırttın bizi bende senin sevgilini elinden alacağım sevgili kaybetmek nedemekmiş sende Anla gör Ali Ozan Müdür İntikam çetesinin lideri dikkatli olun çocuklar ve hemen Ateş emrini verir bir silah sesi duyulur Ali Ozan Müdürün sevgilisi vuruluyor 2017 bittiğinde tam. İntikam çetesi tarafından

29 Aralık Cuma 20:00 @papuleoo @XanTier
@Dosi @Çiğdem-

@Dosi
@Çiğdem- @vadikızı

Son düzenleme: