Şu kanal işi çıktığı zaman teklif götürmüştüm ama o zaman 2. sezonun olup olmayacağı belli değildi. Bugün resmen netleşince duyurayım dedim.Kesin Dosi 2.sezonu benim kanal konusunda konuşunca ona teklifte bulundun
Şu kanal işi çıktığı zaman teklif götürmüştüm ama o zaman 2. sezonun olup olmayacağı belli değildi. Bugün resmen netleşince duyurayım dedim.Kesin Dosi 2.sezonu benim kanal konusunda konuşunca ona teklifte bulundun
Yok bana kanal ayarlanir ayarlanmaz söylemistide ben yanasmamistim. Kararsizdim. o etiketledigim 3 üye yoktu ben yarismayi yaparken onlara kisa bir bilgi diye paylastim ve Aserat karar verdinmi diye sorunca evet dedim az önce. Bana soranlar oluyordu tekrar yapmayacakmisin diye @AseratKesin Dosi 2.sezonu benim kanal konusunda konuşunca ona teklifte bulundun
Yok bana kanal ayarlanir ayarlanmaz söylemistide ben yanasmamistim. Kararsizdim. o etiketledigim 3 üye yoktu ben yarismayi yaparken onlara kisa bir bilgi diye paylastim ve Aserat karar verdinmi diye sorunca evet dedim az önce. Bana soranlar oluyordu tekrar yapmayacakmisin diye @Aserat
Neredeyse her şeyi kaptın zaten yeter.Hm bende teklifte buluncaktım sana o yüzden biraz şaşırdım .ss
Oldu.Kısa sürede foruma damgasını vuran 'En İyi Ben Seçerim' 2. sezonuyla Eylül'de ekranın yeni rengi eTV'de!
@Dosi @Bully @denizz19 @eskici @mrt-06 @S.G.A.T. @Çiğdem- @vadikızı @S.G.A.T. @dizi kolik @MayısKralı @MasacRE- @Yiğitt @DarkLeqenD @batuhankaralar @Sherlock @turkuazz @cookies
Dediğim gibi yaptım oldu mu şimdi.
Kanalın baya yarışma programı oldu cnm yıldızlar o şarkı benim dısında sende hep yarışmalarKısa sürede foruma damgasını vuran 'En İyi Ben Seçerim' 2. sezonuyla Eylül'de ekranın yeni rengi eTV'de!
@Dosi @Bully @denizz19 @eskici @mrt-06 @S.G.A.T. @Çiğdem- @vadikızı @S.G.A.T. @dizi kolik @MayısKralı @MasacRE- @Yiğitt @DarkLeqenD @batuhankaralar @Sherlock @turkuazz @cookies
Dediğim gibi yaptım oldu mu şimdi.
Yaz sezonunu bir şekilde idare ettikten sonra asıl gücümüzü yeni sezonda göstereceğiz.Kanalın baya yarışma programı oldu cnm yıldızlar o şarkı benim dısında sende hep yarışmalar
MS rakip kanalları ismiyle şuan korkutuyor zaten sen merak etme 2 aya kanalın en çok konusulucak kanal olucakYaz sezonunu bir şekilde idare ettikten sonra asıl gücümüzü yeni sezonda göstereceğiz.
İnşallah.MS rakip kanalları ismiyle şuan korkutuyor zaten sen merak etme 2 aya kanalın en çok konusulucak kanal olucak
zaten yazın çok aktif olmuyor burası ağustos 20 itibariyle başalrız sanırım @mrt-06 bittikden sonra o biraz şarkı moduna soksun sonra süpürürüz ayollİnşallah.
Olsun sonuçta Star şu an en çok izlenen 1 veya 2. kanal.
Olsun sonuçta Star şu an en çok izlenen 1 veya 2. kanal.
Çıkmasın işte, diyorum sana da yeni bir proje yapalım. Aslında soruları hazırlamaya üşenmezsen sana da sundurabiliriz fena olmaz.Çıkar benim ahım olsun şimdilik.
mükemmel etiket.@S.G.A.T.'nin sunuculuğunu üstleneceği "HAYATIM O DİZİ" çok yakında eTV'de başlıyor!
Başvuru yapmak için tıklayın.
@mrt-06 @Çiğdem- @xBUGRAx @xemrexxx @ozgur2113 @Yiğitt @S.G.A.T. @turkuazz @eskici @Harunnn60 @Ahmad @MasacRE- @mesmeso61 @Forumdash @batuhankaralar @Billy Kane @MayısKralı @OzaN @XanTier @Sherlock @Tolstoyevski @cookies
Hem de onlardan daha başarılıyız. Survivor'a karşı Sözcük Oyunu ve Dizi Savaşları.TV8'i geçtin yarışma kanalı olarak.@Aserat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?