eTV Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (eTV)

Oldukça ilgi çekici görünüyor, kışa bile kalabilir bu senaryo
İlk 2 bölümkü reytinglerin önemli bakalım
Çıkan iş benim de içime sindi bu sefer. Kısa ama doyurucu bir ilk bölüm oldu. Aşkın Alfabesi ve Aşkın Peşinden'de 2 saatlik komedi dizilerini sığdırmaya çalışınca olmuyordu ama bunu 20 dakikalık komediler gibi tasarladım. Bu hafta başlarız belki.

Bizim yollarımız ayrılacak gibi sanki, konu ve karakter tanıtımları onu gösteriyor, hayırlısı artık bakalım

Hayırlı olsun
Eğer bir ayrilik olacaksa sanki ben sebep olacam
tanitimda seni sevdiğime dair yaziya rastlamadim. Sen beni seviyorsun kaderin oldugumu dusunuyorsun bende kendimi beğenmediğim icin beni sevenle birliktelik düşünüyorum gibi
@Aserat aman bizi ayirma

Yalnız benim de seni sevdiğime dair bir belirti yok, kaderim olduğunu düşünüyorum sadece, demek ki alışkanlık yapmışsın bende

Ve @Çiğdem- ve @destere'nin ayrılığı, bunun seni endişelendirmesi, benim kafamı karıştırması falan ilerde olacaklar belli sanki

@Aserat senden bir psikopat karakter yaratabilir

Yine ne oluyor cnm

ya zaten @mrt-06 beni psikopat yapacakmis @cookies beni kötü karakter yapacakmış bari burda iyi olayim

ama beni herşeyden önde tutuyormussun bu sevdiğini gösterir.
benim tedirgin olmam doğal. Ya kaybedersem bu kilolu kızı kim beğenir korkusudur bu

@Aserat benim icin grubun en eğlencelisi demis ve buda komedi dizisi yani iyi bir enerjim olacak. kötü olacağımı sanmam. Uyumlu olacagimiza dedigine göre ayrilik olmaz

hayırlı olsun @Aserat konu ve karakterler güzel yarışmalarımı sattığım kanala ve küçük ortak olarak hissede aldık dizine katkı sağlayacaz merak etme ayoll

@destere son anda düğünden vazgeçiyor ve aynı ortamdayız bu durum @Bully uda etkiliyor ama nasıl etkişiyor ikimizlede arkadaş ve aramızdamı kalıyor anlaşılan bu dizidede belirleyici karakterler oalcaz @destere @Bully olaylı bir dizi olabilir

@Bully @destere

Şimdiden tahminler yürütülmeye başlanmış bile. O zaman bu hafta başlatsam mı hemen bilemedim şimdi.

Ayrıca karakterine kilolu demiş olabilirim ama o kadar büyük bir şey değil. Sadece normal standartların biraz dışında.

İşte başlarda iyisin, eğlencelisin falan ama beni kaybettikten sonra psikopata bağlayabilirsin, çok gördük dizilerde

Seni her şeyden önde tutmam, aşkın göstergesi değildir bence

Öyle diyecek tabii @Aserat, spoiler verecek değil ya senaryonun gidişatı hakkında

sende psikopat deyip fikir verme
ben iyi olacam bastan sona.
umarim sana tekmeyi vururumda sen psikopata bağlarsin

Kanal işi karlı çıktı desene, senden desteği de kapıyoruz. Yarışmalarında reklamını da yaparsın belki.

İşte ben Dosi ile evlilik hazırlığındayım sen destere ile, ama destere seni terk ediyor, destere seni terk edince de sizin yaşadıklarınızdan etkilenip benim de evlilik konusunda kafam karışıyor

Yani bu işin sonunda sen bana, Dosi de destere'ye kalacak gibi

Kanal işi karlı çıktı desene, senden desteği de kapıyoruz. Yarışmalarında reklamını da yaparsın belki.
Tövbe tövbe bu @Aserat da @cookies gibi tuhaf şeyler düşünüyor demek
ramazanda herkes kafayı yedi ayoll

ama evet kanal sistemiyle diziler tekrar ön plana çıkıcak inş 2014 de olduğu gibi çünkü son dönemde aşırı yarışmalara odaklandık biraz dizilere dönüş yapmakta fayda var sende yaz birşeyler @Bully

o yazidan bunumu çikardin? etkileniyor dedi kafa karisiyor denilmedi. Baya uçtun
Destere ve Çigdem zaten arkadaslarimiz o sekilde ilerleyecegini sanmam.
Mesela benim kafamda acaba Kaandami evlilikten vazgececek düsüncesi olusacak diye tedirginlik baslayacak
hem bu komedi dizisi entrika degil

Aynen yaz bereketiyle geliyor, herkes bir proje başlatıyor, seçici olmaya gayret ediyorum

Haftaya Pazartesi yaz okulum başlıyor, 2 ders alacam sadece tabii ama Ağustos'a kadar sürecek, senarist yönüm var mı ki hiç bilmiyorum deneriz belki bir şeyler Ağustos'tan sonra

Okul döneminde tatil yapıyorsun tatil döneminde okula gidiyorsun ayoll

bence dene birşeyler yazmayı bende sizleri katıp bir fantastik dizi yazmayı düşünüyorum özellikle forum üyelerini katınca okuması daha zevkli oluyor yazarsan aklında bulunsun ayoll bzi istediğin gibi rezil edebilirsin çok çok dayak yersin

harika olmuş yaş olarak en irisi benim hepsini dövebilirim bana abi diyecekler

Keşke yaşımı da uygun yapsaydın
la benim yaşıda yanlış yazmış
31 yapsa bari bir fantazik anlamı olurdu 33 nedir ?

olayı anlamadım şimdi benimle @Çiğdem- arasının bozulması sizin kafanızı niye karıştırıyor olaya fransız kaldım

Son düzenleme:
@Bully dan sen destek istiyorsun sanırım ama banamı göz koyuyor yanı tuhaf şeyler olucak gibi bu dizide sende destek isteyeceğin kişiyi iyi seç ayoll

@Bully dan sen destek istiyorsun sanırım ama banamı göz koyuyor yanı tuhaf şeyler olucak gibi bu dizide sende destek isteyeceğin kişiyi iyi seç ayoll
öyle göründüğü gibi değil
destek istemeden önce kuyu kazıp üstüne çalı çırpı attım @Bully yaklaşınca aşağı şutlayacağım