Kanal D'nin Yeni Uyarlama Dizisi STV'den

Bende de isim(karakter olarak) o sorunlar çok
PB'den bi sim daha var dizide T-Bag denilen eli koparilan adam

T-bag bence dizinin izlenme sebeblerinin başında gelen adamdır. kötülüğün kralıdır
)
elini baltayla kestikleri sahnede dünyanın en mutlu adamı olmuştum

T-bag bence dizinin izlenme sebeblerinin başında gelen adamdır. kötülüğün kralıdır
)
elini baltayla kestikleri sahnede dünyanın en mutlu adamı olmuştum
T-bag'den sonra ne oynadıysa hiçbiri ne rol olrak tuttu ne de dizi
T-bag laneti adamın üstünde

Kanal D boş dizilerle uğraşmayı bıraksın artık. Cinayet de Chase de tutacak dizi değiller.

cinayet tutar

chase ise orjinal dizideki sarı kadını oynatırlarsa tutar
Sanmıyorum ben tutacaklarını. Tns denekleri klişe,ağlamalı,ağalı konaklı,silahlı,bıçaklı,dayaklı diziler seviyor. Kaliteden anlamıyorlar yani.
Cinayet de kaliteli bir işe benziyor şansı yok. Chase'i o sarı kadın bile kurtarmaz.

Kanal D boş dizilerle uğraşmayı bıraksın artık. Cinayet de Chase de tutacak dizi değiller.
Üstteki youm ile kendi görüşün gibi yorumlamişssin😕 ama alttaki yorumda TNS'ye göre😕

birinci yorumunla ikinci yorumun arasında fazıl hüsnü dağlarca fark var

birinci yorumunda kanal D boş işlerle uğraşıyor diyorsun
ikinci yorumunda cinayet kaliteli olduğu için tutmaz demişsin

ilk yorumunda deseydin ya cinayet kaliteli bir dizi ama tutmaz kanal D ye helal olsun tutmayacağını bile bile yinede kaliteden ödün vermiyor diye bir yorum yapsaydın? bizde o zaman ahmet kayanın bu ne yaman çelişki anne türküsünü çığırmazdık öğlen öğlen
)

Üstteki youm ile kendi görüşün gibi yorumlamişssin😕 ama alttaki yorumda TNS'ye göre😕
İki yorumum da birbiriyle bağlantılı aslında arkadaşlar ama yanlış ifade etmiş olabilirim. Boş dizi dediysem tns'ye göre boş dizi yani izlenmeyecek dizi. Yoksa Kanal d kaliteli diziler yapıyor elbette. Eminim Cinayet de çok kaliteli bir iştir ama reyting alma şansı yok.

bende onu diyordum işte,boş dizi denince ilk akla gelen dizinin kalitesiz olması olur..
ama görüyoruz ekranlarda nice içi boş kof diziler 10 reytingi geçiyor yani kabahat kanal D de değil tns tenekelerinde

Kanal d ne yapmaya çalışıyor anlamadım dizi tutmamış bide

Dizi çok atlamalı başrol oyuncusu kim olacaksa ve başarılı olursa daha yeni oyuncuya gerek kalmaz.
O rolü kim yapabilir acaba.

FBI CIA dizilerine benzettim Türkiye'de uyarlaması zor iş bence tutmaz çünkü uyarlarken baya sapıtırlar.

Kanal D tutturamama konusunda şuan kesin 1'de 1.

Yine bu dizi AB grubuna hitap edecek. Total de ise en fazla 3.50 alabilir dizi. Fakat zamanla o oranda düşer. 😉

Türkiyede tutmayan diziler orda nasıl tutuyorsa belki tutmayanlar da burda tutar.

Dizinin yapımcısı Erler Film, başrolde Gamze Özçelik olur. Bu dizi ancak öyle tutar!