Kanal D'nin Yeni Uyarlama Dizisi STV'den

Bende de isim(karakter olarak) o sorunlar çok :X PB'den bi sim daha var dizide T-Bag denilen eli koparilan adam:X

T-bag bence dizinin izlenme sebeblerinin başında gelen adamdır. kötülüğün kralıdır :))
elini baltayla kestikleri sahnede dünyanın en mutlu adamı olmuştum:)

T-bag bence dizinin izlenme sebeblerinin başında gelen adamdır. kötülüğün kralıdır :))
elini baltayla kestikleri sahnede dünyanın en mutlu adamı olmuştum:)
T-bag'den sonra ne oynadıysa hiçbiri ne rol olrak tuttu ne de dizi:X T-bag laneti adamın üstünde:X

Kanal D boş dizilerle uğraşmayı bıraksın artık. Cinayet de Chase de tutacak dizi değiller.

cinayet tutar

chase ise orjinal dizideki sarı kadını oynatırlarsa tutar:)
Sanmıyorum ben tutacaklarını. Tns denekleri klişe,ağlamalı,ağalı konaklı,silahlı,bıçaklı,dayaklı diziler seviyor. Kaliteden anlamıyorlar yani. :) Cinayet de kaliteli bir işe benziyor şansı yok. Chase'i o sarı kadın bile kurtarmaz. :)

Kanal D boş dizilerle uğraşmayı bıraksın artık. Cinayet de Chase de tutacak dizi değiller.
Üstteki youm ile kendi görüşün gibi yorumlamişssin😕 ama alttaki yorumda TNS'ye göre😕
Sanmıyorum ben tutacaklarını. Tns denekleri klişe,ağlamalı,ağalı konaklı,silahlı,bıçaklı,dayaklı diziler seviyor. Kaliteden anlamıyorlar yani. :) Cinayet de kaliteli bir işe benziyor şansı yok. Chase'i o sarı kadın bile kurtarmaz. :)

birinci yorumunla ikinci yorumun arasında fazıl hüsnü dağlarca fark var:)

birinci yorumunda kanal D boş işlerle uğraşıyor diyorsun
ikinci yorumunda cinayet kaliteli olduğu için tutmaz demişsin

ilk yorumunda deseydin ya cinayet kaliteli bir dizi ama tutmaz kanal D ye helal olsun tutmayacağını bile bile yinede kaliteden ödün vermiyor diye bir yorum yapsaydın? bizde o zaman ahmet kayanın bu ne yaman çelişki anne türküsünü çığırmazdık öğlen öğlen:))

Üstteki youm ile kendi görüşün gibi yorumlamişssin😕 ama alttaki yorumda TNS'ye göre😕
birinci yorumunla ikinci yorumun arasında fazıl hüsnü dağlarca fark var:)

birinci yorumunda kanal D boş işlerle uğraşıyor diyorsun
ikinci yorumunda cinayet kaliteli olduğu için tutmaz demişsin

ilk yorumunda deseydin ya cinayet kaliteli bir dizi ama tutmaz kanal D ye helal olsun tutmayacağını bile bile yinede kaliteden ödün vermiyor diye bir yorum yapsaydın? bizde o zaman ahmet kayanın bu ne yaman çelişki anne türküsünü çığırmazdık öğlen öğlen:))
İki yorumum da birbiriyle bağlantılı aslında arkadaşlar ama yanlış ifade etmiş olabilirim. Boş dizi dediysem tns'ye göre boş dizi yani izlenmeyecek dizi. Yoksa Kanal d kaliteli diziler yapıyor elbette. Eminim Cinayet de çok kaliteli bir iştir ama reyting alma şansı yok. :)

İki yorumum da birbiriyle bağlantılı aslında arkadaşlar ama yanlış ifade etmiş olabilirim. Boş dizi dediysem tns'ye göre boş dizi yani izlenmeyecek dizi. Yoksa Kanal d kaliteli diziler yapıyor elbette. Eminim Cinayet de çok kaliteli bir iştir ama reyting alma şansı yok. :)

bende onu diyordum işte,boş dizi denince ilk akla gelen dizinin kalitesiz olması olur..
ama görüyoruz ekranlarda nice içi boş kof diziler 10 reytingi geçiyor yani kabahat kanal D de değil tns tenekelerinde:)

Dizi çok atlamalı başrol oyuncusu kim olacaksa ve başarılı olursa daha yeni oyuncuya gerek kalmaz.:DO rolü kim yapabilir acaba.:D

FBI CIA dizilerine benzettim Türkiye'de uyarlaması zor iş bence tutmaz çünkü uyarlarken baya sapıtırlar.

Kanal D tutturamama konusunda şuan kesin 1'de 1.:D

Yine bu dizi AB grubuna hitap edecek. Total de ise en fazla 3.50 alabilir dizi. Fakat zamanla o oranda düşer. 😉

Türkiyede tutmayan diziler orda nasıl tutuyorsa belki tutmayanlar da burda tutar. :D

Dizinin yapımcısı Erler Film, başrolde Gamze Özçelik olur. Bu dizi ancak öyle tutar! :F