Burcu Biricik hepsine bedel. Tanıtımdaki en güzel detay Burcu.😊Tek başına görünmesine rağmen tanıtımdaki çoğu kişiden daha büyük etki yarattı işte gerçek kalite böyle bir şey.![]()
Burcu Biricik hepsine bedel. Tanıtımdaki en güzel detay Burcu.😊Tek başına görünmesine rağmen tanıtımdaki çoğu kişiden daha büyük etki yarattı işte gerçek kalite böyle bir şey.![]()
Burcu Biricik hepsine bedel. Tanıtımdaki en güzel detay Burcu.😊
Kesinlikle Cansu Dere tanıtımın en ilgi çekici ismi. Repliği ürün tanıtımı gibi dursa da duruşu yeter onun.Cansu Dere daha ilgi çekici ki Zafer Ergin bile Burcu Biricik'ten daha dikkat çekmiş![]()
Şevket Çoruh'un gülüşü de pek hoşuma gitmedi o kısımda.Kesinlikle Cansu Dere tanıtımın en ilgi çekici ismi. Repliği ürün tanıtımı gibi dursa da duruşu yeter onun.Zafer Ergin'in de son sahnede 3 kere art arda "sensin" demesi haricinde sorun yok.
![]()
Aynen. Bir kaç kere daha izlesem daha çok şey bulurum ama 2 buçuk dakikamı harcayamam.Şevket Çoruh'un gülüşü de pek hoşuma gitmedi o kısımda.![]()
Sen kaybedersin...Aynen. Bir kaç kere daha izlesem daha çok şey bulurum ama 2 buçuk dakikamı harcayamam.![]()
Yarın FOX'un tanıtımı çıktıktan sonra konuşalım.Sen kaybedersin...
Yargı'ya da şans verirsin bence, seveceğini düşünüyorum.Geçen sezonlara oranla çok daha iyi bir tanıtım olmuş. Çok mu iyi hayır. Eksiklikleri yok mu tabii ki var ama derli toplu bir tanıtım olması bile yetiyor açıkçası. Geçen sezonlardaki tanıtımsılarını unutturuyor en azından.
Sadakatsiz ile bu sezonda da Kanal D'deyiz.@Yiğitt
Ay Yapım'a güvenemiyorum artık.Yargı'ya da şans verirsin bence, seveceğini düşünüyorum.![]()
İlk bölüme şans ver, beğeneceğinden eminim tam bizlik iş.Ay Yapım'a güvenemiyorum artık.![]()
Kaan varsa izlenilir zaten. İlk bölüm tarihi ne zamandı?İlk bölüme şans ver, beğeneceğinden eminim tam bizlik iş.![]()
Daha açıklanmadı, bekliyoruz merakla.Kaan varsa izlenilir zaten. İlk bölüm tarihi ne zamandı?![]()