ATV tanıtımını izlerken başın dönmedi mi herkes dönüp duruyor onda dönmesi lazımdı.Hiç güzel olmamış. 2. kez açmaz insan.
atv bundan kat ve kat iyi olmuş.
O kanal D'nin olsa yorumlarda çok güzel olmuş diyenler olurdu
Başım döndü izlerken bunu
fan club muATV tanıtımını izlerken başın dönmedi mi herkes dönüp duruyor onda dönmesi lazımdı.ATV fan club olmak bunu gerektirirdi...
Sen de geldiğinden beri ATV fanısın bence, belli etmiyorsun ama ben sezerim. Kardeşlerim izlemiyor muydun yanlış mı hatırlıyorum?fan club mu1 tane bile izlediğim dizisi yok uzun zamandır. yok dönmedi. Şarkısı yeter
Ben asla ve asla fanlık yapmamSen de geldiğinden beri ATV fanısın bence, belli etmiyorsun ama ben sezerim. Kardeşlerim izlemiyor muydun yanlış mı hatırlıyorum?
İtiraf etmiş oldun böylece, teşekkürler canım.Ben asla ve asla fanlık yapmamevde en çok atv dizileri izlendiği için onlara daha fazla hakimim artı forumda atv çekemeyen çok. Ben de bundan dolayı onun en çok izlenen (1.kanal) vs haberlerine el atıyorum.
Yok hiç izlemedim o diziyi. Geçen sene sadece Bir Zamanlar Çukurova bakınırdım arada
Öyle san ama atv severim. En başta Beyaz Gelincik, Şöhret benim en sevdiğim ve ilk izlediğim türk dizilerinden. Haliyle vefa borcum için sizi kıskandırıyorum yıllardır en çok izlenen kanal olduğu haberleri ileİtiraf etmiş oldun böylece, teşekkürler canım.
Tamam tamam anladım ben, olsun fanlık kötü bir şey değil.Öyle san ama atv severim. En başta Beyaz Gelincik, Şöhret benim en sevdiğim ve ilk izlediğim türk dizilerinden. Haliyle vefa borcum için sizi kıskandırıyorum yıllardır en çok izlenen kanal olduğu haberleri ile
Ama dizinin adı Camdaki Kız. Afişte, ilk fragmanda, jeneriğin ilk sırasında sadece Burcu var. Zaten Hayri'nin gelişiyle Sedat biraz geri plana düşecek o yüzden anlaşılabilir.Dizilerden görüntülerin yer alması rahatsız etti. ATV'nin tanıtımı kesinlikle daha iyi. Ayrıca bütün dizilerden partnerlerin birlikte yer alması ama Burcu Biricik'in tek başına Camdaki Kiz'ı temsil etmesi olmamış. Feyyaz Şerifoğlu olmalıydı hatta Nur Sürer de.
Yine de olmalıydı diye düşünüyorum, koca ekipten tek başına gelmesi tuhaf geldi bana da...Ama dizinin adı Camdaki Kız. Afişte, ilk fragmanda, jeneriğin ilk sırasında sadece Burcu var. Zaten Hayri'nin gelişiyle Sedat biraz geri plana düşecek o yüzden anlaşılabilir.
Bir diziyi tanıtmak için illa 20 kişinin gerekli olmadığını anlayacağız yavaş yavaş.Yine de olmalıydı diye düşünüyorum, koca ekipten tek başına gelmesi tuhaf geldi bana da...
Bayılıyorum böyle kendi işine geldiği gibi yorumlamalarına.Bir diziyi tanıtmak için illa 20 kişinin gerekli olmadığını anlayacağız yavaş yavaş.Hayat Şarkısı dönemindeki tanıtımda da iki başrolden biri olmasına rağmen diziden elli kişiyi doldurmuşlardı onun rövanşı diyelim.
Tek başına görünmesine rağmen tanıtımdaki çoğu kişiden daha büyük etki yarattı işte gerçek kalite böyle bir şey.Bayılıyorum böyle kendi işine geldiği gibi yorumlamalarına.
Cansu Dere daha ilgi çekici ki Zafer Ergin bile Burcu Biricik'ten daha dikkat çekmişTek başına görünmesine rağmen tanıtımdaki çoğu kişiden daha büyük etki yarattı işte gerçek kalite böyle bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?