Kanal D'nin Yeni Sezon Tanıtım Filmi Yayınlandı! | Başrol Sensin!

Kanal D seviyesinin çok altında bir tanıtım olmuş. İzlerken yoruldum.

Genel olarak kanalların bir ay sonra yayından kaldıracağı yazlık dizileri tanıtımlarına koymasını komik buluyorum.

Reactions: Angelica
Tanıtım filmi çok güzel olmuş beğendim ben

Eski tanıtımlarından kötü, son bir kaç seneki tanıtımlarından iyi olmuş.

Yarısını dün izledim , sabahta diğer yarısını izledim.😁
Çok sıkıldım izlerken. Neden bu kadar uzun yapıyorlarsa , en fazla 1.30 olmalı. Fazla olunca sıkıyor. Farklı bir tanıtım olmuş. Hiç böyle bir tanıtım beklemiyordum. Beğenmedim ama çok da kötü değildi.

Puanım ; 2/5

Reactions: Dosi
Hiç güzel olmamış. 2. kez açmaz insan.
atv bundan kat ve kat iyi olmuş.
O kanal D'nin olsa yorumlarda çok güzel olmuş diyenler olurdu

Başım döndü izlerken bunu

Reactions: STAR and Yiğitt
Hiç güzel olmamış. 2. kez açmaz insan.
atv bundan kat ve kat iyi olmuş.
O kanal D'nin olsa yorumlarda çok güzel olmuş diyenler olurdu

Başım döndü izlerken bunu
ATV tanıtımını izlerken başın dönmedi mi herkes dönüp duruyor onda dönmesi lazımdı.
ATV fan club olmak bunu gerektirirdi...

Anladık "başrol benim" de bunu 4822858929482 defa söylemeye gerek var mıydı? Çok itici gözüküyor.

Ayrıca, tanıtıma dizilerden ve programlardan sahneleri koymanın ne alemi var? Kesinlikle ATV > Kanal D.

Yarın FOX'un tanıtımını merakla bekliyorum. Damga vuracak.

ATV tanıtımını izlerken başın dönmedi mi herkes dönüp duruyor onda dönmesi lazımdı.
ATV fan club olmak bunu gerektirirdi...
fan club mu
1 tane bile izlediğim dizisi yok uzun zamandır. yok dönmedi. Şarkısı yeter

Reactions: Yiğitt
fan club mu
1 tane bile izlediğim dizisi yok uzun zamandır. yok dönmedi. Şarkısı yeter

Sen de geldiğinden beri ATV fanısın bence, belli etmiyorsun ama ben sezerim. Kardeşlerim izlemiyor muydun yanlış mı hatırlıyorum?

Sen de geldiğinden beri ATV fanısın bence, belli etmiyorsun ama ben sezerim. Kardeşlerim izlemiyor muydun yanlış mı hatırlıyorum?
Ben asla ve asla fanlık yapmam
evde en çok atv dizileri izlendiği için onlara daha fazla hakimim artı forumda atv çekemeyen çok. Ben de bundan dolayı onun en çok izlenen (1.kanal) vs haberlerine el atıyorum.
Yok hiç izlemedim o diziyi. Geçen sene sadece Bir Zamanlar Çukurova bakınırdım arada

Dizilerden görüntülerin yer alması rahatsız etti. ATV'nin tanıtımı kesinlikle daha iyi. Ayrıca bütün dizilerden partnerlerin birlikte yer alması ama Burcu Biricik'in tek başına Camdaki Kiz'ı temsil etmesi olmamış. Feyyaz Şerifoğlu olmalıydı hatta Nur Sürer de.

İtiraf etmiş oldun böylece, teşekkürler canım.

İtiraf etmiş oldun böylece, teşekkürler canım.
Öyle san ama atv severim. En başta Beyaz Gelincik, Şöhret benim en sevdiğim ve ilk izlediğim türk dizilerinden. Haliyle vefa borcum için sizi kıskandırıyorum yıllardır en çok izlenen kanal olduğu haberleri ile

Tamam tamam anladım ben, olsun fanlık kötü bir şey değil.
Bu sezon pek açamayacaksın malum BAŞROL KANAL D olacak.

Ama dizinin adı Camdaki Kız. Afişte, ilk fragmanda, jeneriğin ilk sırasında sadece Burcu var. Zaten Hayri'nin gelişiyle Sedat biraz geri plana düşecek o yüzden anlaşılabilir.

Ama dizinin adı Camdaki Kız. Afişte, ilk fragmanda, jeneriğin ilk sırasında sadece Burcu var. Zaten Hayri'nin gelişiyle Sedat biraz geri plana düşecek o yüzden anlaşılabilir.
Yine de olmalıydı diye düşünüyorum, koca ekipten tek başına gelmesi tuhaf geldi bana da...

Yine de olmalıydı diye düşünüyorum, koca ekipten tek başına gelmesi tuhaf geldi bana da...
Bir diziyi tanıtmak için illa 20 kişinin gerekli olmadığını anlayacağız yavaş yavaş.
Hayat Şarkısı dönemindeki tanıtımda da iki başrolden biri olmasına rağmen diziden elli kişiyi doldurmuşlardı onun rövanşı diyelim.

Bayılıyorum böyle kendi işine geldiği gibi yorumlamalarına.

Reactions: Aserat