Kanal D'nin Yeni Sezon Dizileri

Cok 'Yahsi' idi ya niye yahsi degil diyorsun simdi :D
Sabah tekrarlarını izlerken hatırladım.

Mesela bizde "yahşi" denilmez "yaxşı" denilir.

"Kemal" olmaz "Kamal" olur. :D

"yeen ki" diyordu Aslıhan ama "yeqin ki" olmalıydı.

Daha bir sürü vardı yanlışları ama aklıma gelenler bunlar.

Ayrıca neden bilmiyorum ama biz "ay balam" kelimesini fazla kullanmayız ama sürekli o kelimelerle hatırlanırız. :D

Sabah tekrarlarını izlerken hatırladım.

Mesela bizde "yahşi" denilmez "yaxşı" denilir.

"Kemal" olmaz "Kamal" olur. :D

"yeen ki" diyordu Aslıhan ama "yeqin ki" olmalıydı.

Daha bir sürü vardı yanlışları ama aklıma gelenler bunlar.

Ayrıca neden bilmiyorum ama biz "ay balam" kelimesini fazla kullanmayız ama sürekli o kelimelerle hatırlanırız. :D

Kamal demiyor muydu zaten :D

Yahsi Cazibe denilince ilk akla gelen seylerden "Kamal'in göbegi" olsa gerek :F

Aslihan Gürbüz'ü merakla bekliyorum. Insallah güzel bir proje olacaktir.

çalıkuşu izleyici bulacaktır kendine iyi bir kadın başrolle hazal kaya seçilirse şaşırmam,aslı tandoğan d aolabilri aynı tarz bir işte oynadı ve başarılı oldu
aslıhan gürbüz iyi bir performans sergiler ama dizi tutar mı bilmem bir bulut olsam da çok iyiydi drama olarak yanına aprtner kim olacak acaba :D
sırlar salı günü olur bence kanal d salıya gene kendi yapımını kouyar büyük ihtimal gene zirvede yer alır durum değişmezse
fetih yılın fiyaskolarından oalbilir sürekli my ile karşılaştırılacak iyi oyuncular seçilkmezse kötü duruma düşebilir zaten bolca savaş sahnesi de olmaz başroldeki isim fatih karakteri için çok yetersiz

Star Tv'nin yeni sezon dizileride çok iddalı olacakmış bu dizilerden sadece Çalıkuşu'na bakmayı düşünüyorum şimdilik

Hazal Kaya ve Tuba Büyüküstün düsünülüyomus rol için ne kadar dogru bilemiycem

Sırlar
çalıkuşu ve fatih iddialı duruyor. Ama tüba ünsal çok yetersiz bence. Fatih'de bir türlü içime sinmiyor..
Keşke cevdet bey ve oğulları yetişseydi..

Simdiden birsey söylemek erken ama Kanal D yine bekledigini alamiyacak.. Bu kadar dizinin yerine Kurtlar Vadisi Pusu'yu alsa, bu sezonun acisini gelecek sezonda alir..

Kurtlar Vadisi Pusu 11. Yilinda fena etkileyecek..