Kanal D'nin Yeni Dizisi: Vicdan

Zengin mi? :X Durumları normal. :X

Akasya Durağı ve Pis Yedili. :(
Normal gelirli bir hayatı anlatsaydı o lükste yaşayamazlardı Türkiye'de o aileye zengin deniyor Azerbaycan'a göre normalse bilemem. :D :D

Ayrıca haftalık para alan zengin sınıfı anlatıyor bkz : Çağatay , Emir.

Normal durumlu insanlar her gece cafeye gidip eğlenmiyor.

Lüks kıyafetlere para vermiyor normal aileler. :) :)

Doksanların ne olduğu belli değil zaten bi hafta total bi hafta A/B`dir.

ZKFO da öyle. Vadi var diye karşısında totalde yüksek alamıyor yoksa uçar gider.

A/B ile Total arasında belirgin fark olan bir tek Yalan Dünya var. Hem de ilk bölümden beri. Totalde 8 alınca bile A/B`de 14 alıyordu.

Bu da "kalite" farkı. :)

Neden hep Erler Film`in komedileri istisna oluyor acaba? (b) ve ya Ganinin? (b)
kalite=ab demek yanlış. ozaman A.Ş.K'ı nereye koyacağız.. çogunlukla ab zeka isteyen işlere yöneldiği dogru ama aslında totalden pek farkı yok zengi araba lüx villa gösterdiğin zamanda total gibi kerpiç ev gösterdiğinde çekebiliyorsun. komedi konusunda genelleme yapmak yanlış gülse birsel kurgu ve içerik olarak amerikan formatı oldugundan ab ye hitap ediyor biol güven absi daha iyi ama totalide iyi işler yapıyor gani allaha emanet zkfo kurtlar başlamadan önce bak ab si daha yüksek çıktı vakitler çok .. ab demek direk kalite demek değil kısacası

Normal gelirli bir hayatı anlatsaydı o lükste yaşayamazlardı Türkiye'de o aileye zengin deniyor Azerbaycan'a göre normalse bilemem. :D :D

Ayrıca haftalık para alan zengin sınıfı anlatıyor bkz : Çağatay , Emir.

Normal durumlu insanlar her gece cafeye gidip eğlenmiyor.

Lüks kıyafetlere para vermiyor normal aileler. :) :)
Yan taraf da meteliğe kurşun atıyor, Zerrin ve Tülay da öyle. :X

Sadece fakirlerden oluşan dizi var mı ki? Fakirlerin hayatını anlatan dizilerde bile zenginler vardır.

Timuçin esen ekrana ara verdikten sonra bula bula bu diziyimi bulmuş
ben onu daha iyi bir işte görmek isterdim

bence başroller gayet iyi ikisi de yüzünü özletti hikaye iyiyse şansı olabilir

Başroller iyi. Yakıştırdım ben. Umarım senaryo da sağlam olur. :)

İzleyeceğimi düşünmediğim gibi tutacağını da düşünmediğim bir dizi...

Dizi kendi kitlesini oluşturacaktır bence :) Pazartesi olur ve Fatih biter bence :)

Konusu çok klişe gibi dursa da önyargılı olmayayım diyerek senaristin önceki işlerine baktım. Kendisi aslen oyuncu sanırım. Sadece 1 tane senaryo çalışması var o da kopekli bir dizi :) Kısaca araştırdım tabii, yanlışsam düzeltin. Timuçin Esen çok sevdiğim ve izlemeyi özlediğim bir oyuncu ama yapımcı ve senarist kısmı pek umut vaad etmiyor. Ama bir kanıya varmak için erken yine de. Bekleyelim bakalım.

Başroller çok iyiymiş. Tutma ihtimali yüksek gibi. Bekliyoruz merakla. Dizi kanalın yüzünü güldürür umarım. :)