kendin ecünnüsün diye herkesi öyle olmaya zorlamaHahah Ayy sen asıl karışma bee , benim uzmanlık alanım ecünnü hayatımı verdim bu savasa
kendin ecünnüsün diye herkesi öyle olmaya zorlamaHahah Ayy sen asıl karışma bee , benim uzmanlık alanım ecünnü hayatımı verdim bu savasa
@xemrexxx e diyorum behoşşt benim daha yaşım ne başım ne,çıtır sayılırım daha,kart horoz seni kendine bak sen,kaknem
aman ne biliyim be bana diyon sandım,pardon sisterciğim
Kıskanc @xemrexxx e diyorum kıskanclığından bölüme bile bakamamışaman ne biliyim be bana diyon sandım,pardon sisterciğim
kıskanmasın boşuna niye kıskanıyo
Kendi Sülümanı ile kıyas ediyorkıskanmasın boşuna niye kıskanıyo
Bu dizide de kesin bir şeyler çıkar Meryem ve Limon zaten sorun mıknatısı gibi.
ay sülüman kim oluyo kenanımın yanında kıyaslanamazKendi Sülümanı ile kıyas ediyor
Aaa afferim bu konuda gözüme girdin ayollay sülüman kim oluyo kenanımın yanında kıyaslanamaz
izlemedim hiç sevemedimAaa afferim bu konuda gözüme girdin ayollMuhteşem izlemedin sanırım
Aaa şaşırttın beni 😱izlemedim hiç sevemedim
mıknatısı kafanda kırarızBu dizide de kesin bir şeyler çıkar Meryem ve Limon zaten sorun mıknatısı gibi.
kudursun bırak be,Kenanın eline kimseler su dökemezAaa şaşırttın beni 😱
İşte o tuhaf dizisini ve tuhaf oyuncularını kıyaslayıp çekemiyor Fatih ve Kenanı
Sevgili değil, abla kardeş olurlar ancak
Hahah Ooo Barışın bile ablası olur ancak dedin @xemrexxx mezarında şuan dört dönüyordurSevgili değil, abla kardeş olurlar ancakMeryeme olgun erkek yakışıyor... Bariş ergen suratlı biri
Gizli gizli beni mi gözetliyorsun sen
Ben hep peşindeyim.Gizli gizli beni mi gözetliyorsun senDur şimdi bir konuya etiketliyorum seni, neden buraya girdiğimi anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?