Kanal D'nin Yarışmasında Büyük Şaibe!

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
'Ben Bilmem Eşim Bilir' yarışmasındaki çift '1 yıl önce tanıştık' diyerek romantik bir tanışma öyküsü anlattı. Ancak çiftin 2.5 yıl önceden tanıştıkları ve Fear Factor'da birlikte yarıştıkları ortaya çıktı!

nj5FgpKzb9.jpg
'
Ben Bilmem Eşim Bilir' yarışmasında geçen pazar akşamı yarışan Seda Tetik ve Fatih Özalhas, sempatik tavırlarıyla dikkat çekmişti. Sunucu İlker Ayrık'ın 'Nasıl tanıştınız?' sorusuna genç çiftten Seda Tetik '1 yıl önce yolda giderken Fatih'e adres sordum. O gün gözlük takıyordum. Neden gözlük takıyorsun, uzağı mı yakını mı göremiyorsun' dedi? Ben de uzağı cevabını verince, boşver uzağı görüp de ne yapacaksın, yakına bak' dedi. 2 gün sonra da tesadüfen arkadaş ortamında denk geldik ve birşeyler başladı' diye yanıtlamıştı.
Ancak ikilinin 2,5 yıl önce Fear Factor yarışmasında karşılıklı olarak farklı eşlerle yarıştığı ortaya çıktı. Fatih Özalhas, o dönem de yarışmaya 1 yıldır birlikte olduğunu iddia ettiği Burcu Gözde Yürekli ile katılırken, Seda Tetik de 4 yıllık birlikteliği olan kendisi gibi milli judocu Bahadır Bozkurt ile katılmıştı. Bu durum akıllara 'Yarışmacılar Cast ajanslarından mı seçiliyor' sorusunu getirdi.Profesyonel yarışmacı çıktılar!Seda Tetik ve Fatih Özalhas, yarışmada yeni tanışmış bir çiftin heyecanını yaşıyordu. Ancak ikilinin tanışıklıklarının eskiye dayandığı ortaya çıktı. Fear Factor'da da yarışan Tetik ve Özalhas'ın Cast ajansından seçildiği öne sürüldü. (Vatan)

Demet Akalın'da Twit attı 3 dakika önce
Demet Akalın Kurt ‏<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187); ">@</s>DemetAkalin
Bu kanal D yarismacilari yarismalari hepmi fake hic sasirmadim bu habere zaten o yuzden seyretmiyorum!

Kanal d izlemiyorum silcem kanalı herşeyleri şike şaibe

kızın anlattıgı tanışma hikayesi çok senaryo varidi. zaten anlatırken inandırıcı anlatmamış ayrıca bu çif acunun yarışmasına da ayrı çiflerle katılmış :))))) a

Şov dünyasındaki işlerin her zaman bir oyundan ibaret olduğunu unutmamak lazım...

Misal O Ses'te de jürilerin yarışmacı için kapışması vs. kurgu...

Şov dünyasındaki işlerin her zaman bir oyundan ibaret olduğunu unutmamak lazım...

Misal O Ses'te de jürilerin yarışmacı için kapışması vs. kurgu...

kurgu olacak ama burda halkı kandırma var. rtük halka kurguları gerçek gibi sunan proglara agır yaptırımlara ceza var.

zaten dikkat ederseniz programa çirkin bir çif çıkmıyor :))))) kızların çogu dizilerdeki aktrislerden dah güzel :)))))))

Programı seviyordum,fakat böyle hberler yüzündn programdan soğudum,izlemiyorum şmdi.

Zaten inanmıyordum bu Prog. Yemekteyiz gibi.insan hiç kendinin küçük düşmesini istermi? Topuklu giyme göbek atma.hiç birinde cam. Gergiliği yok.falan filan.

- - - Ekleme - - -

Zaten inanmıyordum bu Prog. Yemekteyiz gibi.insan hiç kendinin küçük düşmesini iste
rmi? Topuklu giyme göbek atma.hiç birinde cam. Gergiliği yok.falan filan.

Zaten inanmıyordum bu Prog. Yemekteyiz gibi.insan hiç kendinin küçük düşmesini istermi? Topuklu giyme göbek atma.hiç birinde cam. Gergiliği yok.falan filan.

- - - Ekleme - - -

Zaten inanmıyordum bu Prog. Yemekteyiz gibi.insan hiç kendinin küçük düşmesini iste
rmi? Topuklu giyme göbek atma.hiç birinde cam. Gergiliği yok.falan filan.

Bayramda ünlülerle program yapılacakmış muhtemelen, onlar da parayla küçük düşecek herhalde. :)

zaten ciddi bir yarışma değil şaibe olsa ne yazar olmasa ne yazar..