Kanal D'nin Hamlesi İlk Hafta Sonuçları

konrolsüzdü o :D aynştanım ben :dbiliyorm

senden kaçarmı ya :))

yoo eşşeğin şeysidir onun asıl ismi :))

yani diyorum adamlar çakma ramboya dalıyormuş sen niye geyik gücüyle onlara dalıyorsun ramboyu savunan çok sende eksik kalsaydın :))

senden kaçarmı ya :))

yoo eşşeğin şeysidir onun asıl ismi :))

yani diyorum adamlar çakma ramboya dalıyormuş sen niye geyik gücüyle onlara dalıyorsun ramboyu savunan çok sende eksik kalsaydın :))

ben ramboyu ne savunucam onu da onun türk çakmalarını da geyik gücümle yok ederim :d

yani reklam süreleri eskis igibi olsa bi tek Arka Sokaklar ın ki artmış olacak

Perşembe değişikliği ilk hafta itibariyle gayet olumlu gözüküyor.

Pazartesi - Cuma değişikliği ise artılar ve eksiler birbirini dengeliyor gibi. Çok büyük bir karı olmadı. Yalnız Yalan Dünya'nın A/B'sinin biraz artması avantaj olarak görülebilir. Böylece Karadayı'yı da biraz frenleme şansına sahip oldu Kanal D. Bu değişikliğin yapılmasının ana sebebi Arka Sokaklar'dan Pazartesi olunan memnuniyetsizlikti. Pazartesi şimdi çok iyi bir duruma geldi. Cuma yine yetrince tatmin edici değil A/B'den dolayı. Buraya da Ocak'ta yeni bir düzenle:)

Perşembe değişikliği ilk hafta itibariyle gayet olumlu gözüküyor.

Pazartesi - Cuma değişikliği ise artılar ve eksiler birbirini dengeliyor gibi. Çok büyük bir karı olmadı. Yalnız Yalan Dünya'nın A/B'sinin biraz artması avantaj olarak görülebilir. Böylece Karadayı'yı da biraz frenleme şansına sahip oldu Kanal D. Bu değişikliğin yapılmasının ana sebebi Arka Sokaklar'dan Pazartesi olunan memnuniyetsizlikti. Pazartesi şimdi çok iyi bir duruma geldi. Cuma yine yetrince tatmin edici değil A/B'den dolayı. Buraya da Ocak'ta yeni bir düzenle:)

ocakta başlıyacak 3 dizi ile düzen değişir ama yd pazartesi de kalıcı gibi bu oranlarla
perşmbe baya değişecek uek gönderilir büyük ihitmal başka güne

yok bir tane daha var ben biü izliyorum o öbgzk :)

Kayıp Şehir'e yeni başlıyorsan hemen bırak bence, ilk bölümlerdeki hava tamamen kaybolmuş, son bölüm bana çok sıkıcı geldi, yakında çok bozulur senaryo...

Eğer son bölümü beğendiysen ondan öncekilere aşık olursun herhalde bu arada. :)

Wow :) Muhteşemsin Bence Kesinlikle Devam Et Emin Ol Pişman Olmucaksın :) :)
perşembe izlediğim bölüm çok güzeldi biraz daha devam etse totalde 7-8 reytinglere çıkar

- - - Ekleme - - -

Kayıp Şehir'e yeni başlıyorsan hemen bırak bence, ilk bölümlerdeki hava tamamen kaybolmuş, son bölüm bana çok sıkıcı geldi, yakında çok bozulur senaryo...

Eğer son bölümü beğendiysen ondan öncekilere aşık olursun herhalde bu arada. :)
bilmiyorum nasıldı ama ben izlemeye devam edeceğim , ama 20 dakika veya dila hanımdan biri gelirse perşembe bilmiyorum

Obgzk cepesinden taaruz fena olur. Ucan fuzeler, kimyasal imhalar biu'yi yerle bir eder 1 dk icinde :d :d