konrolsüzdü oaynştanım ben
biliyorm
senden kaçarmı ya
yoo eşşeğin şeysidir onun asıl ismi
yani diyorum adamlar çakma ramboya dalıyormuş sen niye geyik gücüyle onlara dalıyorsun ramboyu savunan çok sende eksik kalsaydın
konrolsüzdü oaynştanım ben
biliyorm
senden kaçarmı ya)
yoo eşşeğin şeysidir onun asıl ismi)
yani diyorum adamlar çakma ramboya dalıyormuş sen niye geyik gücüyle onlara dalıyorsun ramboyu savunan çok sende eksik kalsaydın)
ben ramboyu ne savunucam onu da onun türk çakmalarını da geyik gücümle yok ederim![]()
yakışır)
bana bunlarla gel işte... sende çakmaları desteklersen forum hiç çekilmez)
vadici lafları kullanıyon sen de izlemye başladın desdesderon![]()
daha neler neler biliyorum)
mesela
donunu düşüren kahraman olamaz))
donuna sahip olamayan diyip konuyu kapatıyorum![]()
Perşembe değişikliği ilk hafta itibariyle gayet olumlu gözüküyor.
Pazartesi - Cuma değişikliği ise artılar ve eksiler birbirini dengeliyor gibi. Çok büyük bir karı olmadı. Yalnız Yalan Dünya'nın A/B'sinin biraz artması avantaj olarak görülebilir. Böylece Karadayı'yı da biraz frenleme şansına sahip oldu Kanal D. Bu değişikliğin yapılmasının ana sebebi Arka Sokaklar'dan Pazartesi olunan memnuniyetsizlikti. Pazartesi şimdi çok iyi bir duruma geldi. Cuma yine yetrince tatmin edici değil A/B'den dolayı. Buraya da Ocak'ta yeni bir düzenle![]()
kayıp şehir izledim perşembe günü çok güzel diziymiş bundan sonra izlemeye devam edeceğim ama keşke özetli ve 23.00e kadar sürse
WowMuhteşemsin Bence Kesinlikle Devam Et Emin Ol Pişman Olmucaksın
![]()
![]()
herkes bişeyler buluyor perşembe izleyecek
bende bugs bunny izlerim artık ocağa kadar![]()
yok bir tane daha var ben biü izliyorum o öbgzkartık yakupla aranızda problem kalmadı
aynı cephedesiniz![]()
yok bir tane daha var ben biü izliyorum o öbgzk![]()
perşembe izlediğim bölüm çok güzeldi biraz daha devam etse totalde 7-8 reytinglere çıkarWowMuhteşemsin Bence Kesinlikle Devam Et Emin Ol Pişman Olmucaksın
![]()
![]()
bilmiyorum nasıldı ama ben izlemeye devam edeceğim , ama 20 dakika veya dila hanımdan biri gelirse perşembe bilmiyorumKayıp Şehir'e yeni başlıyorsan hemen bırak bence, ilk bölümlerdeki hava tamamen kaybolmuş, son bölüm bana çok sıkıcı geldi, yakında çok bozulur senaryo...
Eğer son bölümü beğendiysen ondan öncekilere aşık olursun herhalde bu arada.![]()
Xemrexxx tebrikler cok guzel bi calisma, klavyene saglik.
kanal D isi biliyo![]()
yani reklam süreleri eskis igibi olsa bi tek Arka Sokaklar ın ki artmış olacak