Kanal D'nin Enleri Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1420195652.jpg

Kanal D'nin uzun süredir internet süresinde yayınlanan anket sona erdi. Kanal D'nin enleri belli oldu. 1 milyon kişinin katılımlarıyla gerçekleşen anketin kazananları belli oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi oyuncularının yarıştığı ankette en iyi kadın oyuncu belli oldu. En iyi kadın oyuncuları :
  • Şebnem Bozoklu - Ulan İstanbul
  • Hande Doğandemir - Güneşi Beklerken
  • Sevtap Özaltun - Ulan İstanbul
Yine Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi oyuncularının yarıştığı ankette en iyi erkek oyuncular belli oldu. En iyi erkek oyuncular :
  • Erkan Kolçak Köstendil - Ulan İstanbul
  • Kaan Yıldırım - Ulan İstanbul
  • Şükrü Özyıldız - Şeref Meselesi
Kanal D ekranlarında yayınlanan dizilerde yılın en iyi çifti de belli oldu. Buna göre yılın en iyi çifti :
  • Yaren ve Karlos - Ulan İstanbul
  • Zeynep ve Kerem - Güneşi Beklerken
  • Derya ve Ferdi - Ulan İstanbul
Böylece Kanal D 2014 enlerini seçmiş oldu. Kanal D'nin sevilen dizisi Ulan İstanbul listeye damgasını vurdu.

Seçimler fena değil. Şebnem Bozoklu, EKK ve KarYar güzel olmuş, ama FerDer'in kazanmasını beklemezdim açıkçası. Neyse, tebrikler dizime. :)

Ulan İstanbul gerçekten damga vurmuş listeye. Büyük tebrikler..

Uİ ve GB arasında dönen kısır döngüden başka bir şey göremedim.:F

Bu mu en'ler? :F
Ulan İstanbul şu an kanalın sosyal medyadaki en güçlü dizisi olduğu için seçilenler şaşırtmadı. 9 seçilenden 6'sı Ulan İstanbul. :F

Ulan İstanbul biterse kanalın ne yapacağını bilemiyorum sanırım sosyal medyadan silinir gider :D

Bu mu en'ler? :F
Ulan İstanbul şu an kanalın sosyal medyadaki en güçlü dizisi olduğu için seçilenler şaşırtmadı. 9 seçilenden 6'sı Ulan İstanbul. :F
Fanların desteği. :A
Uİ ve GB arasında dönen kısır döngüden başka bir şey göremedim.:F
beğenemediniz mi melunlar laf atana maşuka kuaföründe ağda yapsın inşşallah :A

[HASHTAG]#yarenkarlos[/HASHTAG] yılın çifti damga vurmuşlar tebrikler şebom :bhr:

Buna ne gerek vardı anlamadım. Zaten Altın Kelebek'te Kanal D'nin enleri ödülleri topluyor, saçma olmuş. :)