Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu ana kadar hiçbir dizisi tutmadı.Ve 20 dizi başlatacakmış.Ama bu başlayacak 20 dizinin hazırlığının önceden yapıldığını düşünmüyorum.4 dizisi(fatih çalıkuşu kayıp ve aşktan) umduğunu bulamayınca acil bir şekilde iki yeni dizi yayınladı(vicdan inadına yaşamak.)ve sonuç hüsran.Bu 20 diziside aceleye geldi ve o dizilerin çogu da tutmayacak gibime geliyor.
Kanal d ay yapımla arasını bozdu.KIvanç la arasını bozdu ve berenlede bozacak diye düşünüyorum çünkü beren hem kanal d de hemde kanal d nin yapımcılığını yaptığı intikam dizisinde oynuyor ve kanal d intikama önem vermiyor.Aslında hiçbir dizisine değer vermeyip ani kararlar alarak diziler alıyor.Çoğunun tutmayacağını düşünüyorum.eylül ayından önce yapacağı diziler küçük ağa hariç tutmaz.Eğer eylülde kösem sultan dizisini alırsa ve o dizide meryem uzerli oynarsa en azından kanal toparlanır diye düşünüyorum.kÖSEMin tutacağını düşünüyorum çünkü entrika var kösem döneminde ve muhteşem yüzyılı insanlar entrika için izliyor ve tabikide meryem eğer kösem alırsa kanal toparlanabilir ve tabiki 1 ay yapım dizisi şart
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.