Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
star birinci revan yine atip tutmuıs hafta sonlari acun zirvede çarsamba muhtesem pazartesi arka sokaklar o ses ve karadayı gelsin arka sokaklar nakavt
BBEB sence Pazar 4 mü alıyor. Neredeyse 6 alıp Acuna yetişecek. Cuma neden kötü ki Kanal D? Kayıp Şehirin tekrarı 4 reytingi geçmişti, bu hafta yükselecek kesin. Yalan Dünya zaten AB`de zirve garanti. Sen de bunları unutmuşsun Ayrıca Perşembe Vedanın zirvede olacağını düşünüyordun sen yanılmıyorsam
Evet zaten iyi dedim , ama olmama şansı da var , yani Star da Muhteşen bu hafta 12yi geçer , Acun 7-8 alıyo , Dila Hanımda bence baya yükselir , ben Star Tv nin 1.kanal , Kanal Dnin 2.kanal olacağını düşünüyorum sen nasıl istersen öyle düşün.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.