Genelde ben ifade kullanmam, ciddi bir tavır takınırım. Biraz abartmış olabilirim.
Ben de çok ağır sözlerin bile sonuna ifade koymaya çalışırım, mesajı biraz olsun yumuşatabilmek için...
Endgame pana o açıklamayı yaptığında 17-18 reyting alıyor açık ara 1.oluyodu güldürme
Yazdığın mesajın içinde tavsiye var sanki.
Konu nereden nereye geldi yine. Kanal D'nin bayrama özel gündü akışından, Şike'den; Kanal D'nin yapımlarına, Kurtlar Vadisi Pusu'dan; Pana Film'e kadar uzandı konu. Biraz konuya dönsek iyi olabilir aslında.
Konu nereden nereye geldi yine. Kanal D'nin bayrama özel gündü akışından, Şike'den; Kanal D'nin yapımlarına, Kurtlar Vadisi Pusu'dan; Pana Film'e kadar uzandı konu. Biraz konuya dönsek iyi olabilir aslında.
Aga ciddiyetine hastayım süpersin yine
tüm bunlar fatmagülü çekemeyenlerin ayak oyunları ) fatmagül iki yıl perşembeyi silip süpürdü dizi çoktaan finalyaptığı halde yenilgiyi kabul edemeyenlerin çırpınışları yüzünden olay buralara geliyor )
beren yine geliyor perşembeyi zaptetmeye, kurtuluş yok )
- - - Ekleme - - -
tüm bunlar fatmagülü çekemeyenlerin ayak oyunları ) fatmagül iki yıl perşembeyi silip süpürdü dizi çoktaan finalyaptığı halde yenilgiyi kabul edemeyenlerin çırpınışları yüzünden olay buralara geliyor )
beren yine geliyor perşembeyi zaptetmeye, kurtuluş yok )
Kimin çıkardığı ortada, siz bu iftiralara ceza vermediğiniz için her konuda açıklama yapmak zorunda kalıyorum.
Arslan bey adam gibi adam be tek mesajı başkalarının 100 mesajına bedel helal olsun kral adam
Arslan bey adam gibi adam be tek mesajı başkalarının 100 mesajına bedel helal olsun kral adam
Aga yiğidi öldür hakkını yeme demişler seni övmeyekte kimi övek
Kanal D'nin şikeci olmadığını söyle sadece, Kurtlar Vadisi Pusu'nun düştüğünü söylemene gerek yok.
Aga yiğidi öldür hakkını yeme demişler seni övmeyekte kimi övek
Anlamadığım sana noluyo
Mağdurun yanında olmayı bir vazife görürüm açıkçası, insani bir durum...