Kanal D'nin Bayrama Özel Gündüz Kuşağı Yayını Belli Oldu!

Endgame pana o açıklamayı yaptığında 17-18 reyting alıyor açık ara 1.oluyodu güldürme

Endgame pana o açıklamayı yaptığında 17-18 reyting alıyor açık ara 1.oluyodu güldürme

Öyle miydi !

Yanılmıyorsam 2010'da, dizinin senaristlerinin bir programda ifade ettikleri "Ben vadi'nin açık ara çok izlendiğine inanıyorum, o dizinin bizi geçmesi mümkün değil" tarzı konuşmalarını hatırladım da, onunla karıştırdım herhalde. :)

Pana'nın iddialarının önemsenmediği kısmı doğru ama galiba...

- - - Ekleme - - -

Yazdığın mesajın içinde tavsiye var sanki. :D

Yok, öyle bir amaç gütmedim...

2008 de yapılmıştı ah be mobilden hiçbişey gösterilmiyo net olsa

Konu nereden nereye geldi yine. Kanal D'nin bayrama özel gündü akışından, Şike'den; Kanal D'nin yapımlarına, Kurtlar Vadisi Pusu'dan; Pana Film'e kadar uzandı konu. Biraz konuya dönsek iyi olabilir aslında.

Konu nereden nereye geldi yine. Kanal D'nin bayrama özel gündü akışından, Şike'den; Kanal D'nin yapımlarına, Kurtlar Vadisi Pusu'dan; Pana Film'e kadar uzandı konu. Biraz konuya dönsek iyi olabilir aslında.

tüm bunlar fatmagülü çekemeyenlerin ayak oyunları :)) fatmagül iki yıl perşembeyi silip süpürdü dizi çoktaan finalyaptığı halde yenilgiyi kabul edemeyenlerin çırpınışları yüzünden olay buralara geliyor :))

beren yine geliyor perşembeyi zaptetmeye, kurtuluş yok :))

- - - Ekleme - - -

tüm bunlar fatmagülü çekemeyenlerin ayak oyunları :)) fatmagül iki yıl perşembeyi silip süpürdü dizi çoktaan finalyaptığı halde yenilgiyi kabul edemeyenlerin çırpınışları yüzünden olay buralara geliyor :))

Kimin çıkardığı ortada, siz bu iftiralara ceza vermediğiniz için her konuda açıklama yapmak zorunda kalıyorum. :)

Aga ciddiyetine hastayım süpersin yine :D

Doğru olanı yapmaya çalıştım. Konuyu saptırmasak daha iyi. :D Bu arada abartmaya gerek yok. :) Olayı tartışmak yanlış olur, hemde konuyla alakasız. Kanal D'yi sevmiyorsan bunu her seferinde dile getirmene gerek yok. :)

- - - Ekleme - - -

Ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz. O yüzden abartmaya gerek yok. :)

Kimin çıkardığı ortada, siz bu iftiralara ceza vermediğiniz için her konuda açıklama yapmak zorunda kalıyorum. :)

Kanal D'nin şikeci olmadığını söyle sadece, Kurtlar Vadisi Pusu'nun düştüğünü söylemene gerek yok. :)

Arslan bey adam gibi adam be tek mesajı başkalarının 100 mesajına bedel helal olsun kral adam

Aga yiğidi öldür hakkını yeme demişler seni övmeyekte kimi övek :D

Kanal D'nin şikeci olmadığını söyle sadece, Kurtlar Vadisi Pusu'nun düştüğünü söylemene gerek yok. :)

Ne zaman söylemişim KVP'nin düştüğünü ?

Ben hiç bir zaman KVP tartışması yapmadım, kendisini çok başarılı bulduğumu da söyledim reyting olarak.

Burada konumuz kanallara ve genellikle Vadi karşısında olan dizilere karşı hep aynı kişilerin "şikeci" suçlamasında bulunması. Ben bunu asla kabul etmiyorum, kimsenin kanıtı olmadan konuşmasını doğru bulmuyorum ve bu iddiaların iftira niteliği taşıdığını net olarak söylüyorum. FF'de iftiraya izin verilmemesi gerektiğini de ifade ediyorum.

Tepki gösterilmesi gereken kişi ben değilim, ben iftiraya her yerde karşıyım, herkesin de karşı olması gerektiğini insani olarak düşünüyorum.

Bu konu benim için ilgili kişiler FF'de bu yazıları yazdığı sürece devam edecektir...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Anlamadığım sana noluyo

- - - Ekleme - - -

Destere