Kanal D'nin Bayrama Özel Gündüz Kuşağı Yayını Belli Oldu!

Ne Türkiye nin kanalı ya kanalda hiçbir şey hoşuma gitmiyo yapımları berbat

Kanal D'nin slogani öyle, onun için öyle dedim

Bence yapimlari gayet güzel.. Ay Yapim'li dizilerini begeniyorum sahsen..

Türkiye nin ahlakını bozdular yıllarca ve yıllarca reytıng şikesi yaptılar

Orası doğru aga geniş aile kuzey güney güzeldi

Gördük bütün diziler kanal d nin çıktı şikenin babasını yaptılar bırak kanal d fanatikliğini

Gördük bütün diziler kanal d nin çıktı şikenin babasını yaptılar bırak kanal d fanatikliğini

Neyi gördün ? Acaba okudun mu o haberleri ? O haberler sadece bir AGB çalışanının deneklerin bilgilerini e-mail yoluyla birçok yapım şirketine gönderdiği ile ilgili. Yapım şirketlerinin böyle bir isteğinden ve bu bilgileri şike için kullandığından bahsedilmiyor. Eğer kullandılarsa bile bu AGB'nin son 2 ayı ile ilgili. Ondan öncesi ile ilgili bir iddia veya kanıt yok...

Ben iftiracılara karşı fanatiğimdir, mağdurun yanındayımdır, bugün Vadi şike yapıyor deseler onu da sonuna kadar savunurum, kanalla işim olmaz...

Vadi şike yapsa ilk ben yazıklar olsun derim ama rakipleri yaptı şike 2008 de pana açıkladı neyse görmek istemedîğini görmezsin ben kanalı silcem dedim neden müdahele ediliyo ki istersem tv yi kırarım kimse karışamaz olan bana olur
Bence en kaliteli kanal açık ara farkla trt1

Takas bence de Kanal D'yi sil. O yıllardır Perşembe dizileriyle Vadiyi nasıl sildiyse sen de onu acımadan sil

Revan efendi yanlış dedin 10 yıldır vadi kanal d yi süpürüyo

Geniş Aile'nin yayınlanması çok iyi olmuş
)
08.30 - 11.00 : Çok Güzel Hareketler Bunlar
11.00 - 12.45 : Yalan Dünya
12.45 - 14.45 : Geniş Aile
hepsine bakarım

Takas , Kanal Dnin Türkiyenin kanalı olduğunu reytinglerdende görebilirsin haftanın 7 günü iyi oranlar alıyo , ayrıca Aşk - ı Memnu ve Fatmagülün Suçu ne dizilerinide hatırlatırım Vadiye fark attıklar çok oldu.

Vadinin fark attığıda çok oldu rahat ol

Pana kendi reytingini beğenmediği için bir şeyler iddia etti, kimse de kale almadı...

Kanalı silmene bir şey demedim ben, ama Kanal D şikeci dersen, buna müdahale ederim...

Pana kendi reytingini beğenmediği için bir şeyler iddia etti, kimse de kale almadı...

Kanalı silmene bir şey demedim ben, ama Kanal D şikeci dersen, buna müdahale ederim...

"Kale" derken?, "Kaale" olmasın o?

Kanal D'nin şikeci diyip geçilmemeli. Sonuç olarak yayınları izleniyor. Şikeci demek için, herkesin kabul edeceği kanıtlar şart.

kanal D de yeterince komedi ağırlıklı diziler yok onun için bayramda yalan dünya iş yapar BBEB de iş yapar diğerleri iş yapmaz akasya durağıyla çocuklar eğlenir aslındada bize bişey yok ..