Kanal D'nin Bayrama Özel Gündüz Kuşağı Yayını Belli Oldu!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,858
Puanı
1,060

Kanal D'nin Bayrama Özel Gündüz Kuşağı Yayını Belli Oldu!

Kanal D kurban bayramını bu sene Pazartesi gününden açacak ve bayram özel yayınlarını Pazartesi gününden yayınlamaya başlayacak.

Kanal D, her sene olduğu gibi bu senede bayramı komedi yapımlarıyla devam ettirecek.

İşte Kanal D'nin bayrama özel gündüz kuşağında yayınlanacak olan yapımlar :

07.00 - 08.30 : Acemi Cadı
08.30 - 11.00 : Çok Güzel Hareketler Bunlar
11.00 - 12.45 : Yalan Dünya
12.45 - 14.45 : Geniş Aile
14.45 - 16.45 : Akasya Durağı
16.45 - 19.00 : Arka Sokaklar

Çghb'ı ezberledim.
Yalan Dünya belki izlerim.
Diğrelerine bakmam.

07:00-12:45 arası çok başarılı, diğerleri iş yapmaz...

Kanal D bu bayram çok kaybedecek, keşke 3-4 gün ile bayramı sınırlandırsaydı...

Çok Güzel Hareketler Bunlar, Yalan Dünya ve Geniş Aile, biraz daha geç başlamalıydı. Akasya Durağı ve Arka Sokaklar'ın sürekli yayınlanması, izleyiciyi bıktırmıştır. Yayın akışı çokta iyi değil.

Akasya Durağı ve Arka Sokaklar dışındakieri izlemeye çalışırım

Son düzenleme:
Yine bol bol reyting alacak Kanal D desene

Katılıyorum, ÇGHB bence 17:00 olmalıydı, Yalan Dünya 15:00, Geniş Aile'nin yeri iyi.

Bayramda zaten izlenmeyen Akasya Ve Sokaklar yine izlenmez...

ÇGHB'nin yerinin yanlış olduğu ile ilgili yorumlara ben de katılıyorum. Haber öncesi olsa reytinglerde çok üstlerde yer alırdı ama yine de iyi izlenir sabah saatlerinde de.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın saati doğru bence, Ramazan Bayramı'nda ilk 5'de yer almıştı.
Bu bayramda da en azından ilk 10'a girer.

ÇGHB'nin yerinin yanlış olduğu ile ilgili yorumlara ben de katılıyorum. Haber öncesi olsa reytinglerde çok üstlerde yer alırdı ama yine de iyi izlenir sabah saatlerinde de.

Haber öncesi ÇGHB'nin tekrarlarının ilk 5'e girdiğini hatırlıyorum geçmişte, Kanal D Erler Filmin dizilerini bırakmalı artık, ikisi de sonlarda her gün...

Haber öncesi ÇGHB'nin tekrarlarının ilk 5'e girdiğini hatırlıyorum geçmişte, Kanal D Erler Filmin dizilerini bırakmalı artık, ikisi de sonlarda her gün...

Çok kötü değiller yine. Fazla alternatifi yok Kanal D'nin gündüz kuşağı için. Yayınladıkları çoğu dizi ağır dram çünkü...

- - - Ekleme - - -

Çok kötü değiller yine. Fazla alternatifi yok Kanal D'nin gündüz kuşağı için. Yayınladıkları çoğu dizi ağır dram çünkü...

ÇGHB sabit olarak Arka Sokaklar'ın yerine koyulabilir başlangıç için, Akasya Durağı'nın yerine program bulunmalı, şu an en kötü o gibi, özellikle A/B'de...

Kanal d yi silcem tv den

Ne Türkiye nin kanalı ya kanalda hiçbir şey hoşuma gitmiyo yapımları berbat