Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 35,072
- Puanı
- 1,060
Anlamadım küçük ağayi mı diyorsun ?
evet küçük ağayı diyorumAnlamadım küçük ağayi mı diyorsun ?
Anlamadım küçük ağayi mı diyorsun ?
evet küçük ağayı diyorumAnlamadım küçük ağayi mı diyorsun ?
Zannetmiyorum o kadarda olmazevet küçük ağayı diyorum
dizide iki yıl ileri gittilerZannetmiyorum o kadarda olmaz
o cevheri yaratan kisiden çıkıyor ve mirzayi oynamıştı arka sokaklardaBence'de haklılar yaptıkları abartıyı bile aştı @Bully![]()
Çok abartı ama bu kadar'da olmaz ki dedirtiyor gemiyi alıp Yunanistan'a gitmeler ne bilimo cevheri yaratan kisiden çıkıyor ve mirzayi oynamıştı arka sokaklarda
onun yazdığı diziler zaten öyle yani Ömer gençinÇok abartı ama bu kadar'da olmaz ki dedirtiyor gemiyi alıp Yunanistan'a gitmeler ne bilim
Artık bilmiyorum bu ceza'dan sonra böyle yazmazlar herhaldeonun yazdığı diziler zaten öyle yani Ömer gençin
ne yapicaklar bir dahamı bosandiracaklar Arka sokaklardaki Tekin mehmetcanin yaramazlıklarını yaptı oda tekne kacirip Kırım'a gircekti yolda yakalandı babasınaArtık bilmiyorum bu ceza'dan sonra böyle yazmazlar herhalde
Başka bişey bulsunlar reyizne yapicaklar bir dahamı bosandiracaklar Arka sokaklardaki Tekin mehmetcanin yaramazlıklarını yaptı oda tekne kacirip Kırım'a gircekti yolda yakalandı babasına
onların arkadaşlarının karakteri böyledirBaşka bişey bulsunlar reyiz
Ozaman karagulde ceza almak zorunda oda cocukları kötülüğü ornek gösteriyor yani kız cocuklarida annelerinden dolayı yakında kız ceteside çıkarİyi olmuş.![]()
Hahaha güldürdün.Ozaman karagulde ceza almak zorunda oda cocukları kötülüğü ornek gösteriyor yani kız cocuklarida annelerinden dolayı yakında kız ceteside çıkar
dediğim çıkar benim vadiyle ilgili bisey dedimHahaha güldürdün.yok canım Karagül'e bir şey olmaz merak etme sen.
Kvp gibi bir diziden çete çıkması normal.dediğim çıkar benim vadiyle ilgili bisey dedim
Vadi yüzünden erkek çetesi çıkacak dedim ve çıktı gemde cocuklar daha 8 9 yaşında olan cocuklar İnönü stadyumuna saldırdı