Kanal D'nin İddialı Yeni Dizisi Ekrana Veda Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iddalı bir diziydi , ama malesef reytingler hiç iyi değil zaten belliydi final yapacağı reytinglerden.

destere dedim izleme şu dizileri senin yüzünden diziler kötü reyting alıyor dedim :))) destereye bu ikinci şok :))) ilki babalar ve ogullariydi. yazık oluyor bu dizilere 3. şok son yazdan gelecek . ne diyelim allah artırmasın yazık destere izleyeceği dizi elinde kalmayacak :)))

Kanal D ne bekliyor? 22.00da 1. olmasını mı? Yerine ne gelirse gelsin 5 reyting alamaz.

Ne konuşurlardı be yok perşembenin kralı olacak filan

bu arada mehmet aslantugun bu ikinci patlayan dizisi artık aynı adamı oynamaktan vaz geçsin ha fahrıyenın daha kötü başrolde karavana resmen

bu arada mehmet aslantugun bu ikinci patlayan dizisi artık aynı adamı oynamaktan vaz geçsin ha fahrıyenın daha kötü başrolde karavana resmen

beyazsoy fahriye simdiden yeni projelerle gorusme halindeymis.. umarim revenge dizisinde yer alir

Ben dedim vadi bunu eziveripde geçer diye olan oldu Vadi ezdi ezdi Veda daha fazla ezilmeye dayanamadı bitti ruhuna el fatiha :):):)

Evet Mehmet A. sıktı....Mehmet yerine artık ekranlarda karisi boy göstersin.Dizinin tanitim kokteylinden görüntüler vardi.Ordakiler Arzumun arkasindan "ne kadar zarif kadin ne kadr şöyle böyle" diyorlardi...Hala Arzum Onan beğenilen kadın.Diziside izlenir.(izlemeye ben talibim gülümsemesi yeter)

beyazsoy fahriye simdiden yeni projelerle gorusme halindeymis.. umarim revenge dizisinde yer alir

Herkesi Revenge yollama yahu...Revenge'e klas isimler yakışır.Fahriye'nin şişirilme bi oyuncu oldugu ortaya çıktı.2 diziside tutmadi işte.Herkes Beren değilmiş bunu anladik:X

Herkesi Revenge yollama yahu...Revenge'e klas isimler yakışır.Fahriye'nin şişirilme bi oyuncu oldugu ortaya çıktı.2 diziside tutmadi işte.Herkes Beren değilmiş bunu anladik:X

Hiç bir oyuncu star değildir, senaryolar oyuncuları starlaştırır. Dizilerin başarısızlığı oyunculara mal edilmemeli.

Bu arada Beren'in de son projesi tutmayacak muhtemelen, onun için de benzer sözler söylenmez umarım...

Evet Mehmet A. sıktı....Mehmet yerine artık ekranlarda karisi boy göstersin.Dizinin tanitim kokteylinden görüntüler vardi.Ordakiler Arzumun arkasindan "ne kadar zarif kadin ne kadr şöyle böyle" diyorlardi...Hala Arzum Onan beğenilen kadın.Diziside izlenir.(izlemeye ben talibim gülümsemesi yeter)

Bence bir dizinin tutup tutmayacagini oyuncu degil, senaryo belirler.

veda bitmeyeceği için bu konu anlamsızlaşmış ..kapatılsa yeridir..

zaten her halükarda revenge (intikam ) dizisi gelince perşembeye yerleşecek yani konunun vedayla alakası yok..

Kanal D bir açiklama yaparak dizinin bitecegini yalanladi.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...