Kanal D'nin İddialı Yeni Dizisi Ekrana Veda Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guzelkız

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
0
Puanı
0
SON DAKİKA...SON DAKİKA...KANAL D NİN EN İDDALI DİZİSİ VEDA EKRANLARA ERKAN VEDA EDİYOR...KANAL D YÖNETİMİ DİZİNİN SONA ERMESİNE KARAR VERDİ

tvaktüel'in haberine göre Mehmet Aslantuğ ve Fahriye Evcen'in başrollerini oynadığı "Veda", ekrana veda ediyor.

Yapımını Medyapım'ın, yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği, yönetmenliğini Merve Girgin'ın yaptığı, senaryosunu Sündüz Haşar'ın kaleme aldığı, müziklerini de Zülfü Livaneli'nin yaptığı, Ayşe Kulin'in aynı adlı romanından esinlenerek televizyona uyarlanan "Veda"; Osmanlı İmparatorluğu'nun son günlerinde, işgal altındaki İstanbul'da bir konakta yaşananlar anlatılıyordu.

634858400028496002.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
O sayfa tek başına kaynak kabul edilemez haberle ilgili başka sağlam bir kaynağınız varsa belirtin haberi açalım. :)

Baska bir sitede yayindan kalkacagi iddialar var oldugunu sÖylüyor ama dogru mu bilmiyorum.. O sitede yazilan bir diger önemli nokta ise:

Dizi oyuncularından Fahriye Evcen'in yeni projelerle görüşme halinde olduğu da bu dedikodular arasında.

Ama daha saglam ve net bir kaynak bulmamiz lazim konuyu tekrar açmamiz için. <!-- google_ad_section_end -->

Perşebenin fırtınası :d

tamamen uydurma haber.. veda perşembenin kralı daha bir 10 yıl sürer :)

O dediğin veda değil vadi :D

Kanal D şunu anlamalı : Eskiden 22:00'ye kötü diziler kaydırılırdı, zira o saatlerde iddialı diziler bitmiş olurdu. Ancak şimdi en hareketli saat 22:00-23:00 arası, bu nedenle reytingi zaten düşük olan bir yapımı bu saate kaydırmak onu finale zorlamak oluyor, Veda'nın 22:00'ye alınması çok çok büyük bir hataydı...

Diziyi 23:00'den sonra da deneyebilirlerdi diye düşünüyorum finalden önce...

kanal dnin bu dizinin arkasinda durmasini beklerdim sahsen.. cok yazik oldu

kanal dnin bu dizinin arkasinda durmasini beklerdim sahsen.. cok yazik oldu

Saatinde kalsaydı belki tutabilirdi, çok yanlış bir saate kaydırıldı...

Kanal D'yi de anlamak lazım, 10 diziyle rezil oluyor ve mecburen 4-5 diziyi peş peşe bitirecek, çok maliyete giriyor...

Kötü Yol ve Sultan da ipin ucunda, Arka Sokaklar'ın durumu da kritik...

Diziyi hiç izlemedim ama tanıtımları veya okuduğum kadarıyla soğuk bir diziydi zaten. Beklentilerin altında olunca bu kararı vermeleri normal.

Veda patladı. :d Sözde Vadi'yi geçecekti. :D

Tam anlamıyla yaşlı dizisiydi. 60+ :D

Buna katılmıyorum, çevremde daha çok gençler izledi...

Dizi kimseye yeterince hitap edemedi yavaşlıktan dolayı...

Senin çevrende öyleyse benim çevremde de 60üstü. Başkasının çevresinde çocuklar izliyordur. Öbürünün çevresinde 30-40 arası izliyordur.

Net bir çizgide buluşamayız. Ben sadece düşündüğümü söyledim.

Senin çevrende öyleyse benim çevremde de 60üstü. Başkasının çevresinde çocuklar izliyordur. Öbürünün çevresinde 30-40 arası izliyordur.

Net bir çizgide buluşamayız. Ben sadece düşündüğümü söyledim.

Herkes düşündüğünü söylemekte özgür ama hiç birimizin gerçekçi olmaz söylediği, ben öyle bir algı oluşmasın istedim sadece...

Kanal D diziye hic zaman tanimadi aslinda fenada gitmiyordu iki hafta üst üste AB de 5 Reyting almisti, bu diziyi kanal d harcadi

Bitmesi doğru karar. Kanal D bu sezon Perşembe akşamını kaybetti gibi gözüküyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...