xBUGRAx
Süper Emekli
Hesabındaki fotoğrafları çok iyi değil.Başrol çocuğu nasıl buldun ilk bakışta fena görünmedi.
Hesabındaki fotoğrafları çok iyi değil.Başrol çocuğu nasıl buldun ilk bakışta fena görünmedi.
Sabah bende öyle zannettim ama değilmiş.Kırık Hayatlar duyunca roman uyarlaması sandım
Deniz yıldızı üniversiye gençlik dizisi yani hikayesi bitmişti show tv batırdı.Oyunculada ayrılmıştı.Büyük ihtimalle öyle olacak. Çünkü o aralık dışında boş zamanları yok. Aslıda Beni Bırakma bittiği için ilgi görebilir gibi o saat diliminde.
Beni Affet, Deniz Yıldızı, Unutma Beni gibi diziler yapsalar keşke.
İzlememiştim o diziyi, bilmiyorum o yüzden.Deniz yıldızı üniversiye gençlik dizisi yani hikayesi bitmişti show tv batırdı.Oyunculada ayrılmıştı.
İzlemediğin halde devam etsin diyon .Başrol oyunculardan 5 kişi kalmıştıİzlememiştim o diziyi, bilmiyorum o yüzden.
Ben devam etsin diye bir şey demedim. Focus Film onlar gibi uzun ömürlü günlük diziler yapsa dedim.İzlemediğin halde devam etsin diyon .Başrol oyunculardan 5 kişi kalmıştı
Hımm şimdi anladım pardon.Kanal D'de hiç uzun soluklu günlük dizi olmuyor. keşkede uzun olsaBen devam etsin diye bir şey demedim. Focus Film onlar gibi uzun ömürlü günlük diziler yapsa dedim.
Kanal D'nin en güzel günlük dizisi Hıçkırık'tı. Ama o da etken bitti.Hımm şimdi anladım pardon.Kanal D'de hiç uzun soluklu günlük dizi olmuyor. keşkede uzun olsa
Hıçkırık alın yazım,aşk ve günah,yaralı kuşlar.Bende alın yazımı sevdim.Kanal D'nin en güzel günlük dizisi Hıçkırık'tı. Ama o da etken bitti.
İntibah var tutar o.Bu sezon mavi topun hiçbir şeyinin tutmasını beklemediğim için 2-3 aya final yapar
Bende ilk defa duydum kendisini.Erdem Yılmaz'ı o kadar dizi de oynamasına rağmen tanımamam
Deniz tıp okuyordu ve tıp 6 seneydi bir yıl da hazırlık desek 7ydi gereksiz uzamıştıDeniz yıldızı üniversiye gençlik dizisi yani hikayesi bitmişti show tv batırdı.Oyunculada ayrılmıştı.
Zaten konu yoktu.Olsada aynı konuları ısıtıp ısıtıp koyuyorlardı.Başrol hep değişiyorduDeniz tıp okuyordu ve tıp 6 seneydi bir yıl da hazırlık desek 7ydi gereksiz uzamıştı
Bi ara showa falan geçmişti galibaZaten konu yoktu.Olsada aynı konuları ısıtıp ısıtıp koyuyorlardı.Başrol hep değişiyordu
Aynen showdsa vardıBi ara showa falan geçmişti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?