haber asılsızdır diğer oyuncuları yazmamışsın Cansel Elçin,Behzat Uygur,Fulya Zenginer,Okan Yalabık,Sarp Leventoğlu,Metin Akpınar,Meltem Cumbul varmış.
İlki Fulya Zenginer zaten biü de rol alıyor.
İkincisi ise Okan Yalabık ve Meltem Cumbulun timsin dizisinde rol alacağını biliyorum haberler çıktı.
Üçüncüsü ise bu oyuncuların çoğu başrol oyuncuları ve bir dizide toplanacaklarına inanmıyorum.
Dizi projesi doğrudur ama oyuncularına inanmıyorum.7 oyuncu varsa şimdi bunlardan 4 yada 5 i olmaz
Bence haber doğru. Çünkü Kanal D'nin yeni dizi yapmaktan başka çaresi yok.
Dizi doğrudur ama oyuncular olmaz bence fulya zenginerin zaten dizisi devam ediyor okan yalabık ve meltem vumbul ise zaten timsle çalışacaktı.
Arkadaşlar belki Eylül 2014 için hazırlanılıyordur
2014 bile olsa meltem cumbul ve fulya zenginer dizilerinde devam edecekler.Yok 2014 eylülde başlayacak ise şimdiden haberi çıkmışsa o zaman dönem dizisi olacağını düşünüyorum çünkü daha 10 ay var.Ve o zaman da bu tims dizisidir derim ben.
Ay yapım dönem dizisi yapmaz ve zaten kurt seydi var.Medyapım zaten fatihi zor idare ediyor o zaman geriye tims kalıyor

Bu dizide ya fedai yada yeniçeri dizisidir yani ismi değişmiştir diye düşünüyorum.
AAA Nejat İşlerinde adı geçiyormuş.O hasta değilmiydi.Hasta olduğunu sanıyordum.