Kanal D'den Yeni Bir Dizi Daha ‘Git-Gel’

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Şu an titizlikle senaryo ve cast çalışmaları devam eden dizinin adı ‘Git-Gel’ olacak.​

Böcek Film’den Ömer Faruk Sorak’ın yapımcılığını üstleneceği dizinin yeni sezonda ekrana gelmesi bekleniyor.Oyuncu kadosunda Geniş Aile dizisinde "Ulvi" karakteriyle ekranlarda tanınan Bülent Çolak bulunuyor.

‘Git-Gel’ yeni sezonda Kanal D'de!

no03ARoy7z6fE6iC9z4pcnjv.jpg

İsmi değişir bence. Gerçi Kanal D dizilerinin ismi yeni sezonda bi hayli tuhaf. Bana Artık Hicran De, Benim Adım Gültepe, Git-Gel...

Son düzenleme:
Tutmaz gibi geldi ama oyuncu kadrosunu ve dizinin konusunu görmek lazım. :)

Komedi olacak gibi :)
Güzel bir i olur umarım :)
Yapım şirketi isminide ilk kez duydum :)

evet yaz sezonu geldi, artik her gun bir haber gelir:
- kanalDin 10/15.yeni dizisinin kemeramanlari belli oldu haberleri.
- starin tukenmeyen milyonluk yeni dizisinde hangi zati muhterem star olacak haberi.
- showtv'in evet 2/3 reyting alar dedigimiz diziler mi dersin.
- yoksa Foxun Ölmüş misali transferlerini mi?
- yada StV'in eski turkçe suslu dizi isimlerini mi?
- bide TRT1in 1 reytingle başlayacak dizi haberleri var.
- Yetmedi Atv'in hafta sonu husranina hazirladigi diziler var.

evet efendim bir yeni sezonu daha açiyoruz, hoşgeldiniz.

Bekliyoruz bakalım Bülent Çolak iyi bir rolde mi acaba ilk onun adı verildi? :) Geniş Aile sonrası eli yüzü düzgün bir işte oynamadı bu iyi olur onun için umarım. :)

Yapsa güzel olur ama yüzünü eskitir yanlış olur :)
Böcek Film ayrıca çok güzel filimler yapmış,bunlardan bitanesi 'Aşk Tesadüfleri Sever' ama dizileri hayal kırıklığı yaratmış son oalrak 'Saklı Kalan' dizisi 2 bölüm yayınlanmıştı Show TV'de ve yayından kaldırılmıştı.:(

Böcek Film ayrıca çok güzel filimler yapmış,bunlardan bitanesi 'Aşk Tesadüfleri Sever' ama dizileri hayal kırıklığı yaratmış son oalrak 'Saklı Kalan' dizisi 2 bölüm yayınlanmıştı Show TV'de ve yayından kaldırılmıştı.:(
En önemli sebep kanal bence :)
Star Tv de yayınlansaydı daha farklı olurdu :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919