Doğruları söylüyorum ben.Aman @Yiğitt e Kanal D konusuyla alakalı şaka da yapmayalımCiddiye alıyor boğasım geliyor bir kaşık su da
![]()
![]()
![]()
Doğruları söylüyorum ben.Aman @Yiğitt e Kanal D konusuyla alakalı şaka da yapmayalımCiddiye alıyor boğasım geliyor bir kaşık su da
![]()
![]()
![]()
TOTAL ile reklamverenleri ilgilendiren 20+ABC1 grupları varken, AB ile kimse ilgilenmez.AB grubunda 3. sırada yer aldı kanal, bu kanal battıysa diğerlerini düşünemiyorum.)
ay resmen sezon finalinde ali rıza beye inme indriten ferhunde gibi tüm gerçekleri pat pat saymışsın @Yiğitt in yüzüne😱 ay şimdi yiğit de 1 sezon yatalak olur onun yerine @destere yi süper mod yap bence @mrt-06@Çiğdem- @Harunnn60
Kanal d dev anlaşmayı @Yiğitt ile yapmış sanırımAman @Yiğitt e Kanal D konusuyla alakalı şaka da yapmayalımCiddiye alıyor boğasım geliyor bir kaşık su da
![]()
![]()
![]()
Seni arka planda etiketlemişizbeni nereye etiketledinde ben buraya geldim onu anlamadımismimde yokmuş mesajında
![]()
tamam la istenmediğimiz yerde durmayız lanet olsunSeni arka planda etiketlemişizHayır da sen artık her konuya sızar oldun tüm mesajlarımdan sen çıkıyorsun
![]()
![]()
Gel nereye gidiyorsuntamam la istenmediğimiz yerde durmayız lanet olsun![]()