Kanal D'den Dev Anlaşma, Latin Amerika'ya da Damga Vuracak!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061

Latin Amerika’nın televizyon sektörü fuarı Mip Cancun'a Kanal D damga vurdu!

Fuarda epey etkili olan Kanal D, Şili’nin 1990’da kurulan ilk özel televizyonu Mega TV’yle bir ortaklık anlaşması yaptı. Latin yapımcılarla 10 saatlik küçük diziler çekilecek diziler sadece orada yayınlanacak, Kanal D'de yayınlanmayacak.

Türkiye'ye damga vuran Kanal D'nin şimdi de Latin Amerika'yı sallaması bekleniyor.

Ne gerek var şimdi öyle yapmasına, zaten kendi kanalında yayınladığın dizilerin yurtdışında çok izleniyor. Ha birde hani çok sıkışmıştı da dream türkü kapatıyordu? Niye yurtdışına maliyet yapacak...

İftira onlar, sallamasyon.
Sadece küçülmeye gidip daha fazla kazanacak, bunu kötüye yoruyorlar.

Ben olsam orada çektiğim dizileri blutvde yayınlardım yada dsmart özel kanllarında

Eski dizilerinin yurt dışı satışları ve bu işler olmasa işi zor.

Baktı burada tutmuyor, oralarda deniyor.

Arkadaş KANAL D batmış, sen hala neyce konuşuyorsun? Pazartesi zar zor yükselen Siyah Beyaz Aşk, Salı günü dibe batmış Kızlarım İçin, çarşamba reytingleri git gide düşen Meryem, cumartesi maliyetini bile karşılayamayan İsimsizler, pazar yine aynı şekilde Çocuklar Duymasın. Bir tek Arka Sokaklar iyi bir de Vatanım Sensin! Hatta Vatanım Sensin bile Total’de bütçesine göre düşük reyting alıyor. En az 8 falan alması lazım diye düşünüyorum. 1 bölümde günü değişen Ver Elini Aşk ve Hayati ve Diğerleri’ni saymıyorum bile.
Onun için sonuç olarak, bu sözleşmeler falan kesinlikle fasa fiso. Yarın öbür gün Fatih yayına giripte düşük reytingler alırsa hiç şaşırmam.

AB grubunda 3. sırada yer aldı kanal, bu kanal battıysa diğerlerini düşünemiyorum.
)

ay resmen sezon finalinde ali rıza beye inme indriten ferhunde gibi tüm gerçekleri pat pat saymışsın @Yiğitt in yüzüne😱 ay şimdi yiğit de 1 sezon yatalak olur onun yerine @destere yi süper mod yap bence @mrt-06
@Çiğdem- @Harunnn60

Yazdığı yazının hiçbir mantıki değeri yok, açıklanan verilerde en çok izlenen 3. kanal konumundayız. SBA 6-7 reyting civarında, salı günü daha bir bölüm yayınlanmış diziye laf söylemek ayrı komedi zaten. Meryem desen günün ikinci izlenen dizisi, kaç tane rakibi bitirmiş. Geçen hafta maç vardı, düşmesi normal. Ki yine oranları iyi 4-5 oranı gayet iyi. Perşembe zaten uçuyoruz, cuma uçuyoruz. Cumartesi günü kötü, burayı toparlamamız lazım. Pazar günü de ortalama şimdilik.
Gündüz kuşağımız kötü, onu kabul ediyorum.

Aman @Yiğitt e Kanal D konusuyla alakalı şaka da yapmayalım
Ciddiye alıyor boğasım geliyor bir kaşık su da