Kanal D'deki Canlı Doğum Skandalı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Televizyon aslında bizim için bir tür dünyaya açılan kapı. Tv`de izlediğimiz haberler bizi daha bilgili yapıyor. Sonuçta bu program izleyicinin doktora sorduğu sorular için yayınlanıyor. Hamileler için ön hazırlık gibi bir şey yapmışlar ne var burada. Sizin o rezalet dediğiniz ameliyatlara girmek için doktor asistanlarının nasıl can çekiştiğini biliyormusunuz? Aynı doktorlar dizisindeki gibi. Ne kadar değişik bir program izlerzsen o kadar bilgili olursun.
Zaten Kanal D hep zirvede olduğu için her kes tarafından çekilen bir kanal değil. Eminim bu program Show Tv`de ve ya Star Tv`de yayınlansaydı Muhteşemciler ve Vadiciler kesinlikle olumlu yorum yapardılar

Beni tanıyanlar bilirler ki vadici veya muhteşemci olmadığımı bilirler.Biz burda kanal'a laf mı yapıyoz.Benim tek fanboyluk yaptığım olay oyun dünyasıdır.Forumda beni çoğu fifacı olarak tanır benim e-posta adresimde bile fifacı yazar :D yani uzun lafı kısası kanal'a laf yok.Programa laf var :wink:

Eskiden sabahları çizgi film yayınlanırdı şimdi ise çocukların kesinlikle izlememesi gereken bir şey yayınlanmış. :) Gece kuşağında +13 altında yayınlansa problem yok ama genel izleyiciye hitap eden bir programda doğru değil bence...

Birçok insan merak ediyordu sezeryan dogumu nasil oluyor diye, bu görüntüler sayesinde cevabi bulmuslardir. :)