Kanal D'de Ayrılan Ayrılana!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Yıllarıdır yaptığı programlar ve diziler ile zirvede olan Kanal D çalkalanmaya devam ediyor.

Kanal D'de yeni yapılandırma sebebiyle birçok ismin işine son verilmişti. İşine son verilenlere bir yenisi daha eklendi. Kanal D'de 6 kişinin daha işine son verildi. Kanal D haberi bir zamanlar sunan başarılı isim Deniz Arman'ın işine son verildi. Aynı zamanda haber müdürü Salih Selçuk , muhabirlerden Ekrem Açıkel , İhsan Yıldız'ın işine son verildi. Euro D haber editörü Erhan Songür ve Euro D haber spikeri Ahu Uzel Yapıcı'nın işinede son verildi.

1590554-66474601.jpg

Son düzenleme:
Yaprak dökümü devam ediyor..

Üzüldüm işten çıkarılanlara. :(

Habere eklenmemiş ama bu kişiler mehmet ali birandin ekibi. Cüneyt kendi ekibini getiriyor demek Ekrem acikel ile birandin stanup showlari vardı yazık oldu. Kanal d son kozunu oynuyor bu seçimler öncesi muhalefete hazırlanıyor

eğer kanal D ve D yapım da işler iyi gitmiyorsa doğan medya nın ceo su irfan şahini kovsunlar. onun beceriksizliği. ... insanları işlerinden kovmakla bi yere varamazlar ....

Kimse insanları işten çıakrtarak zevk almıyordur,mecburdur..Çıkanlar adına üzüldüm geçmiş olsun onlara,ama kalanlar için kalıcılıkları söz konusu değiL!!

D.Arman supriz olmadi, C.Ozdemir gelişi bi gidişide olacakti elbet.
C.ozdemir yavaş yavaş kendi takimini kuracak aheste aheste.

Allah yardımcıları olsun işten çıkarılanların...Starıma gelsinler hem daha fazla maaş alırlar...:)
Kanal d de beter olsun:bağır:

elemim kederimin neticeleri bunlar kanal d batıyor ama olan işçilere oluyor:(starıma gelseler aslında:)

Habere eklenmemiş ama bu kişiler mehmet ali birandin ekibi. Cüneyt kendi ekibini getiriyor demek Ekrem acikel ile birandin stanup showlari vardı yazık oldu. Kanal d son kozunu oynuyor bu seçimler öncesi muhalefete hazırlanıyor
Aynen aga hep Birandın ekibini çıkarıyorlar zaten Cüneytin seçimler öncesi gelmesi tesadüf değil

uzuldum İnsAllah toparlanirlar İsten ayrilanlar Fox Show Star ile anlasirlar Ozelikle Showla Melis Civelek ile Kanal d doneminde calistilar bunlar hadi hayirlisi

Forum İstatistikleri

Konular
176,652
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919