xBUGRAx
Emekli
MedYapım'ın kalmış düzgün tek dizisi FOX'la konuşup tek gün yapmalı....
Medyapım izleyici fikrini önemsemez ki parasına bakar..
MedYapım'ın kalmış düzgün tek dizisi FOX'la konuşup tek gün yapmalı....
Doğru dedin izleyiciyi hiç önemsemiyorlar.Medyapım izleyici fikrini önemsemez ki parasına bakar..
Doğru dedin izleyiciyi hiç önemsemiyorlar.
Karadağlar 23.40'da başlayordu Show maile karşılık vermeyince her gün Med Yapım'a mail atardım ama.
O da iyi hali ben Acun'a neden düşmamanım bir nedeni budur Acun o Survivor'u uzattıkça bende iyice sinirleniyordum Allah ıslah etsin güzelim dizimi doğru düzgün izleyemedim babanda benim gibi demek hastasıydı dizinin.Yok artık ben uyuduktan sonra izliyormuş o zaman babam aslında iyi olmuş.
Teşekkürler Yakup.Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Nasılda esip gürlüyodu o zamanlar...
Kanal D çok yanlış senaryolara evet dedi. Yoksa verilen emekler hiçte gözardı edilecek değil. Kanal bu sene senaryoların başarısızlığı bitirdi.
Kayıp'ın ilk bölümünü izledikten sonra anlamıştım zaren 9-10 lara çıkamayacağını lakin en az 6 filan alır diyodum o da olmadı
Çalıkuşu'nun bence kadrosu iyi, verilen emekte 10 numara lakin senaryonun temposu aşırı yavaş. Senaristin replikleri çok çok hoş yanlız konuyu hızlandırmada sorun var.
A.ş.k. O kilişe replik ve konusuyla zaten bu oranları anca alırdı, kısaca aşk beni şaşırtmadı.
Fatih cidden büyük fiyasko oldu, en az 5-6 alır diyodum lakin 3 dahi alamıyor.
Kısacası bu sene ki öykülerin yetersizliği kanal d yi aşağıya çekti baya. Ve şu da var, d productions dram konusunda çok başarılı, yeni sezona bi yeni dramla girmiş olsaydı şu an o tutmuş olurdu. Ama cidden durumu çok kötü şu anda kanalın.
Öyle bir geçer zaman ki yi bitirirsen olacağı budur kanal d, haktır sana
Bu arada mert emeğine sağlık, iyi bi çalışma
Sağol agam.Kanal D yeni diziler yapması lazım ilgi çekici ve sağlam konusu olmalı bu dizilerin.Yeni başlayan dizilerden hiçbiri ilgimi çekmedi.Sadece Kayıp`a bakıyorum ara sıra
@mrt-06 aga ellerine sağlık güzel bir konu olmuş
ama hale ab de atv geçemedi kanal d yi o kadar sağlam dizisi olmasına rağmenKanalın acil sağlam işlere ihtiyacı varYakında X Factor başlıyor o da hüsran olabilirKanal gerçekten aşırı derece de kötü gidiyor Güneşi Beklerken ve Arka Sokaklar dışında sağlam dizisi yok
Ab önemli değil önemli olan tüm kişiler yani Totalkanal d yi bu hale getiren yanlış gün seçimleri o kadar dizilerini izliyorum süper tek sebeb bence bu🙄
ama hale ab de atv geçemedi kanal d yi o kadar sağlam dizisi olmasına rağmen
bana göre abAb önemli değil önemli olan tüm kişiler yani Total
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?