Kanal D'de Şok Düşüş !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok artık ben uyuduktan sonra izliyormuş o zaman babam aslında iyi olmuş. :F
O da iyi hali ben Acun'a neden düşmamanım bir nedeni budur Acun o Survivor'u uzattıkça bende iyice sinirleniyordum Allah ıslah etsin güzelim dizimi doğru düzgün izleyemedim babanda benim gibi demek hastasıydı dizinin. :F

bu tamamen agb ve tns arasındaki izleyici profile farkı ile ilgili... şu anki tns'de aşkı memnu tutmazdı mesela... bana sorarsanız hangisi gerçekçi diye... tns derim... allah aşkına hangi total insan A.Ş.K dizisini izler... çevresi total olanlara soruyorum, küçük gelin izlemeyen bir tanıdığız var mı? ben cevaplıyayım. benim yok... ciddiyim yok. vadi için de durum böyle, perşembe günü vadi izlenmeyen bir total evi var mı?

Kanal D yeni diziler yapması lazım ilgi çekici ve sağlam konusu olmalı bu dizilerin.Yeni başlayan dizilerden hiçbiri ilgimi çekmedi.Sadece Kayıp`a bakıyorum ara sıra

@mrt-06 aga ellerine sağlık güzel bir konu olmuş :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki :T
Nasılda esip gürlüyodu o zamanlar...

Kanal D çok yanlış senaryolara evet dedi. Yoksa verilen emekler hiçte gözardı edilecek değil. Kanal bu sene senaryoların başarısızlığı bitirdi.
Kayıp'ın ilk bölümünü izledikten sonra anlamıştım zaren 9-10 lara çıkamayacağını lakin en az 6 filan alır diyodum o da olmadı :d

Çalıkuşu'nun bence kadrosu iyi, verilen emekte 10 numara lakin senaryonun temposu aşırı yavaş. Senaristin replikleri çok çok hoş yanlız konuyu hızlandırmada sorun var.
A.ş.k. O kilişe replik ve konusuyla zaten bu oranları anca alırdı, kısaca aşk beni şaşırtmadı.

Fatih cidden büyük fiyasko oldu, en az 5-6 alır diyodum lakin 3 dahi alamıyor. :d

Kısacası bu sene ki öykülerin yetersizliği kanal d yi aşağıya çekti baya. Ve şu da var, d productions dram konusunda çok başarılı, yeni sezona bi yeni dramla girmiş olsaydı şu an o tutmuş olurdu. Ama cidden durumu çok kötü şu anda kanalın.

Öyle bir geçer zaman ki yi bitirirsen olacağı budur kanal d, haktır sana :d

Bu arada mert emeğine sağlık, iyi bi çalışma :)

Kanal D'nin kendi hataları. :))))

Yeni projelerin hepsi kötü çıktı. :)

Ay yapım'la yolların ayrılması kötü oldu. :)

Kendim yapacam dedi eline yüzüne bulaştırdı. :)))

Agb'deki şişirilmiş Kanal D imparatorluğunun sonu. :F :gangnam:

Öyle Bir Geçer Zaman Ki :T
Nasılda esip gürlüyodu o zamanlar...

Kanal D çok yanlış senaryolara evet dedi. Yoksa verilen emekler hiçte gözardı edilecek değil. Kanal bu sene senaryoların başarısızlığı bitirdi.
Kayıp'ın ilk bölümünü izledikten sonra anlamıştım zaren 9-10 lara çıkamayacağını lakin en az 6 filan alır diyodum o da olmadı :D

Çalıkuşu'nun bence kadrosu iyi, verilen emekte 10 numara lakin senaryonun temposu aşırı yavaş. Senaristin replikleri çok çok hoş yanlız konuyu hızlandırmada sorun var.
A.ş.k. O kilişe replik ve konusuyla zaten bu oranları anca alırdı, kısaca aşk beni şaşırtmadı.

Fatih cidden büyük fiyasko oldu, en az 5-6 alır diyodum lakin 3 dahi alamıyor. :D

Kısacası bu sene ki öykülerin yetersizliği kanal d yi aşağıya çekti baya. Ve şu da var, d productions dram konusunda çok başarılı, yeni sezona bi yeni dramla girmiş olsaydı şu an o tutmuş olurdu. Ama cidden durumu çok kötü şu anda kanalın.

Öyle bir geçer zaman ki yi bitirirsen olacağı budur kanal d, haktır sana :D

Bu arada mert emeğine sağlık, iyi bi çalışma :)
Teşekkürler Yakup. :)

Kanal D yeni diziler yapması lazım ilgi çekici ve sağlam konusu olmalı bu dizilerin.Yeni başlayan dizilerden hiçbiri ilgimi çekmedi.Sadece Kayıp`a bakıyorum ara sıra

@mrt-06 aga ellerine sağlık güzel bir konu olmuş :)
Sağol agam. :)

ama şu yeni dizileri gerçekten çok kötü nasıl izlensinler: aşk,fatih,çalıkuşu falan yakında biterler zaten bence as,gb olmasa ne olacak bilemiyorum en iyileri onlarda 5 ve 6 alıyolar , intikam çok güzel dizi hele son bölümü çok iyidi ama düştü:(

Kanalın acil sağlam işlere ihtiyacı var :) Yakında X Factor başlıyor o da hüsran olabilir :) Kanal gerçekten aşırı derece de kötü gidiyor Güneşi Beklerken ve Arka Sokaklar dışında sağlam dizisi yok :)

kanal d yi bu hale getiren yanlış gün seçimleri o kadar dizilerini izliyorum süper tek sebeb bence bu🙄

Kanalın acil sağlam işlere ihtiyacı var :) Yakında X Factor başlıyor o da hüsran olabilir :) Kanal gerçekten aşırı derece de kötü gidiyor Güneşi Beklerken ve Arka Sokaklar dışında sağlam dizisi yok :)
ama hale ab de atv geçemedi kanal d yi o kadar sağlam dizisi olmasına rağmen

Ab'yi bildiğim kadarıyla artık reklam verenler pek takmıyor bunu geçen okumuştum. %15'ini etkiliyordu sanırım Ab reklamların.