forumda a grubu mu var varsa kendilerine bir sorum olacak akrdeşim o ka paran var ne işin var forumda git gez dolaşSen de B isen.
forumda a grubu mu var varsa kendilerine bir sorum olacak akrdeşim o ka paran var ne işin var forumda git gez dolaşSen de B isen.
@OzaN A Grubu olabilir.forumda a grubu mu var varsa kendilerine bir sorum olacak akrdeşim o ka paran var ne işin var forumda git gez dolaş
bildiğin üni.öğrencisio paralarla değil sınavlarla boğuşuyor
Maalesef değilim, inşallah ileride.
Koskoca FF'si var.bildiğin üni.öğrencisio paralarla değil sınavlarla boğuşuyor
Sonra geri dönüş yapmadı.
Sonra geri dönüş yapmadı.
Sen unutmadığına göre o da unutmamıştır.isim değiştirerek girmediyse unutmuştur forumdaki şifresini
Sen unutmadığına göre o da unutmamıştır.
Bakalım zaman gösterecek.ben zekiyim ya herkes ben mi ?)
Bakalım zaman gösterecek.Bir destere olabilecek mi olamayacak mı ?
En iyisi 123456şaka söyledik zatenben basit şifre yazdım rahat hatırladım , bazı arkadaşlar matematik formülü gibi şifre koyuyor onların hatırlaması zor..
En iyisi 123456
Sen nasıl bi kombinasyon yapmiştirsin Allah bilirEn iyisi 123456
Sen nasıl bi kombinasyon yapmiştirsin Allah bilir
Hiç yazmıyorum o yüzden, beni hatırla işaretli.Sen nasıl bi kombinasyon yapmiştirsin Allah bilir
Hiç sanmam😕 Ben hala darksaal'daki çift A'yı çöezmedim.darksaalın formülü kolaydırts1961dark)
Eeee pc'yi senden başka kimse kullanmıyor mu?Hiç yazmıyorum o yüzden, beni hatırla işaretli.
Çok nadir, onda da internete girerken farklı tarayıcı kullanılır.Hiç sanmam😕 Ben hala darksaal'daki çift A'yı çöezmedim.
Eeee pc'yi senden başka kimse kullanmıyor mu?
Hiç sanmam😕 Ben hala darksaal'daki çift A'yı çöezmedim.
Eeee pc'yi senden başka kimse kullanmıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?