forumda a grubu mu var varsa kendilerine bir sorum olacak akrdeşim o ka paran var ne işin var forumda git gez dolaşSen de B isen.![]()
forumda a grubu mu var varsa kendilerine bir sorum olacak akrdeşim o ka paran var ne işin var forumda git gez dolaşSen de B isen.![]()
@OzaN A Grubu olabilir.forumda a grubu mu var varsa kendilerine bir sorum olacak akrdeşim o ka paran var ne işin var forumda git gez dolaş![]()
bildiğin üni.öğrencisio paralarla değil sınavlarla boğuşuyor
Maalesef değilim, inşallah ileride.
Koskoca FF'si var.bildiğin üni.öğrencisio paralarla değil sınavlarla boğuşuyor![]()
Sonra geri dönüş yapmadı.
Sonra geri dönüş yapmadı.
Sen unutmadığına göre o da unutmamıştır.isim değiştirerek girmediyse unutmuştur forumdaki şifresini![]()
Sen unutmadığına göre o da unutmamıştır.![]()
Bakalım zaman gösterecek.ben zekiyim ya herkes ben mi ?)
Bakalım zaman gösterecek.Bir destere olabilecek mi olamayacak mı ?
En iyisi 123456şaka söyledik zatenben basit şifre yazdım rahat hatırladım , bazı arkadaşlar matematik formülü gibi şifre koyuyor onların hatırlaması zor..
En iyisi 123456
Sen nasıl bi kombinasyon yapmiştirsin Allah bilirEn iyisi 123456
Sen nasıl bi kombinasyon yapmiştirsin Allah bilir![]()
Hiç yazmıyorum o yüzden, beni hatırla işaretli.Sen nasıl bi kombinasyon yapmiştirsin Allah bilir![]()
Hiç sanmam😕 Ben hala darksaal'daki çift A'yı çöezmedim.darksaalın formülü kolaydırts1961dark)
Eeee pc'yi senden başka kimse kullanmıyor mu?Hiç yazmıyorum o yüzden, beni hatırla işaretli.![]()
Çok nadir, onda da internete girerken farklı tarayıcı kullanılır.Hiç sanmam😕 Ben hala darksaal'daki çift A'yı çöezmedim.
Eeee pc'yi senden başka kimse kullanmıyor mu?![]()
Hiç sanmam😕 Ben hala darksaal'daki çift A'yı çöezmedim.
Eeee pc'yi senden başka kimse kullanmıyor mu?![]()