batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Onlar da çöküşe geçti VS'nin ahı varO3 Medya'dan da umutluyum ben
Onlar da çöküşe geçti VS'nin ahı varO3 Medya'dan da umutluyum ben
İnşallah gelmezİnşallah gelir o günler de yeniden...
Muhteşem İkili var işte, tam bomba iş@Yiğitt Yeni yönetim eski havayı getiricez diye dizileri falan boşladı çok fazla yarışma , proram vsyle bu işlere girişti elde dizi yok bunlar habire program peşinde koşmaya devam ettiler , Şöyle sağlam bir dizi yapma zamanalrı geldi bence önce reytingli bir dizi yapsınlar gerisini sonra oluştursunlar Barış Falay ile Ezel tarzı bir dizi gibi
Bomba olduğu belli cnm Muhteşem ZibidilerMuhteşem İkili var işte, tam bomba iş
O3 Medya hazırlıyor yeni bir dizi, ben öyle duydum. Aralık - Ocak gibi yayındayız inşallah.Elinize sağlık @Yiğitt beyciğim.
Yazılanların hemen hemen hepsine katılıyorum. Murat Saygı kesinlikle hayal kırıklığı yarattı, genelde günü kurtarmaya yönelik. Fazla maliyetli olmayan diziler yayınlamayı tercih etti Kanal D ama bu iş maalesef az maliyetli projelerle olmuyor. Show'da ekonomik krizle boğuştuğu dönemde benzer bir yayın politikası izlemiş ve çokta başarılı olamamıştı. Daha sonra İçerde gibi, Çukur gibi bir tık daha fazla maliyetli işleri tercih edince toparladı. Kanal D'nin de yeniden eski günlerinde olduğu gibi Ay Yapım'ın, O3'ün, Med Yapım'ın garanti işlerini alması lazım. Bu sezonun tek umut vaat eden işi Muhteşem İkili gibi gözüküyor, konusu itibariyle tutma şansı var. Onun dışında O3 yeni bir proje hazırlıyorsa Kanal D için, o da başarılı olabilir.
Ayrıca beni bu sezon en çok hayal kırıklığına uğratan şey Kanal D'nin yeni sezon tanıtımı hazırlamamış olması. Bu işi tartışmasız en iyi Kanal D yapıyordu yıllardır, o yüzden geleneği bozmayıp bu sezon da güzel bir yeni sezon tanıtımı hazırlanmalıydı.
Sen de izleyeceksin diziyi, boşuna laf etme.Bomba olduğu belli cnm Muhteşem Zibidiler
Pazartesi ve Salı dışında şuan diğer günlerin hepsinde dizim yok ama bunlarda geliyor salı gününeO3 Medya hazırlıyor yeni bir dizi, ben öyle duydum. Aralık - Ocak gibi yayındayız inşallah.
Sen de izleyeceksin diziyi, boşuna laf etme.
Netten izlersin canım, hangi çağda yaşıyoruz artık?Pazartesi ve Salı dışında şuan diğer günlerin hepsinde dizim yok ama bunlarda geliyor salı gününe
kanal D ye yazık valla
Niye yazıkmış, yakında zirveye konacaktır.kanal D ye yazık valla@pompy den sonra kepenkleri kapatır kanal zaten son yıllarda pek başarılı bir işi yok son tekmeyide pompy atsın tümden kurtulalım
bir züleyhadan başka dizi izlemiyorum o da atv de şu anNiye yazıkmış, yakında zirveye konacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?