Kanal D "Yalan Dünya"nın Başını Yaktı Yakacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel bi inceleme. Kesinlikle Yalan Dünya Cumaya alınmalı tekrar

Bu dizi Avrupa Yakası efsanesinin yanından bile geçemez kimse kusura bakmasın. 😉
Yok Zerrin'miş, Tülay'mış, basbas bağıran saçma sapan karakterlerle dolu bu dizi. Ara sıra Olgun Şimşek hatrına izlerim o kadar. Bu ratingleri fazla bile.

Yalan Dünya konusunda çok yanlış bir strateji izledi Kanal D.

Aslında bu sezon Kanal D'nin yaptığı stratejiyi hiç anlamıyorum. Dizilerin saatleri ve yerleri hiç oturmadı. Yalan Dünya'nın başı yanmaz ama Kayıp Şehir ve UEK gidici malesef...

olgun sımsegın karakteri
de abartılı . dizide hiç bir karakter düzgün değil. avrupa yakasında oyuncu vardı en iyi komedi oyuncuları toplamıslardı burda bi tane bile iyi oyuncu yok biraz olgun şimşek o kadana
)))

Aynen ya Açılay'mış falan ne saçma karakterler, Avrupa Yakası'nda her karakter kendince komikti bu dizideki karakterlerin hepsi itici..

Yalan Dünya yakında biterse hiç şaşırmam

Dizinin Pazartesi gününe alınmasını Gülse Birsel kendisi istediğini açıklamıştı; Kanal D başını yaktı, yakacak bu durumda doğru olmaz.

Dizinin başına yakacak tek isim Gülse Birsel'dir.

Bn bu diziyi seviyorum

Yalan Dünya'nın sorunu daha çok kendisinde. İlk başta özellikle muhteşem oyuncu kadrosu ve Gülse Birsel'in hatrına epey izlendi. Çok yüksek reytingler aldı ama şimdi karakterlerin modası geçti ve espri kalitesi de zaten çok yüksek olmayınca düşüşe geçti. Zaten bu durum komedi dizilerinde çok sık yaşanan bir durum. Çok az komedi dizisi vardır uzun yıllar süren. Bunun asıl sebebi de elbette yine dizi sürelerine geliyor. Normalde sitcomların dünya standartlarındaki uzunluğu 20 dakikadır ama biz 100 dakika yapıp 5 haftalık şeyi bir haftada yapmaya çalışırsak izleyiciyi belli bir süre sonra sıkarız tabii ki.

Yalan Dünya'nın bu haftaki düşüşünde O Ses Türkiye'nin yavaş yavaş finale gitmesinin de etkisi var ama uzun vadede Yalan Dünya düşmeye devam edecektir ve ben gelecek sezonu görmesini düşük ihtimal olarak görüyorum. Gülse Birsel yeni dizi için yavaş yavaş konu hazırlıklarına falan başlamalı. Yalan Dünya'nın devri artık geçmeye başlıyor...

Gün olarak ise şunu söyleyim Cuma kalsaydı muhtemelen A/B'de yine zirvede olurdu ama biraz daha geç olsa da düşerdi.