Maskeli Fedai
Favori Üye
tamam revan çıkıyom tartışma olmasın ama taraflı yazmışsın
@takas @RevaN bitmedi gitti şu tartışmalarınız. İkinizde sonunda ban yiyeceksiniz. Bu tartışma da burada bitsin.
Revan vadiyi karıştırma yinede cuma perşembe alakasız ayrıca tnt gibi kanalda aldığı reytingler çok iyiydi.
Yalan Dünya A/B dizisi. Totalde değil. Totalde 5`i geçerse yeterlidir. Bu da Cuma olabilir.revan bana sakin ol diyon ama sen fena sinirlenmişsin tamam kardeş sakinleş yalan dünya number one bence dizi güldürmeyi bırak tebessüm bile ettiremediği için 4 reyting alıyo
Konuyu baştan okuyarak tartışmayı kimin çıkardığını anlamak çok kolay.@takas @RevaN bitmedi gitti şu tartışmalarınız. İkinizde sonunda ban yiyeceksiniz. Bu tartışma da burada bitsin.
Konuyu baştan okuyarak tartışmayı kimin çıkardığını anlamak çok kolay.
Ben zaten biliyorum tartışmayı kimin çıkardığını, sorun yok.
konu baştan aşağı taraflı o koyduğu ab deki en yüksek reytingi ve geçen sene bilmem kaçıncı ayda totalde bu dizi zirve yüzü görmedi hiç geçen sene hayat ve feriha şov yapıyodu yd ye hangi güne alınırsa alınsın alacağı reytingi en fazla 5
Sakin ol. Ben yazımda Yalan Dünya Totalde zirvede mi oldu yazdım? Okumadan hemen celallenmişsin yine.
A/B`de zirveden neredeyse hiç inmedi. Neredeyse dedim. Şimdi sen buna da bir şey.
Hayat Devam Ediyor A/B`de aldığı 2 reytingle Show görüyordu asıl.
Yazıyı okumadığın belli. Yazdım zaten oraya Yalan Dünya tam bir A/B dizisiydi. Ağlama zırlama olmadığı için Hayatın gerisinde kalması normaldi Totalde.
Geçen sene Afk ve Hde gibi iki önemli dizi vardı ve Abde çok iyi reyting alıyordu, ara ara 1. olabiliyordu. Totalde de yanlış hatırlamıyorsam 5-6 alıyordu.dizi iyimi ki kanal d yaksın )) cuma fazla izleniyor çünkü cuma dizi yok. boş bir gün tabikide daha fazla izlenecek.
kanal d yeni reyting sistemine adapte olmadi düşüş devam ediyor
Sona doğru düştü. Yoksa Totalde de 7`yo geçiyordu.Geçen sene Afk ve Hde gibi iki önemli dizi vardı ve Abde çok iyi reyting alıyordu, ara ara 1. olabiliyordu. Totalde de yanlış hatırlamıyorsam 5-6 alıyordu.
Ben de diyorum ki Yalan Dünya ile Kayıp Şehir'in yeri değişmeli.Kayıp Şehir 20:00'da daha iyi reytingler alıyordu.Yalan Dünya 22:00'da başlarsa çok daha başarılı olacaktır diye düşünüyorum.
Geçen sene Afk ve Hde gibi iki önemli dizi vardı ve Abde çok iyi reyting alıyordu, ara ara 1. olabiliyordu. Totalde de yanlış hatırlamıyorsam 5-6 alıyordu.
Beyazsoy`un sevmediği her dizi boşluk dizisi zaten. Geçen sene 12 falan alınca A/B`de boşluktan izleniyordu diyordu. Ben A/B`de boşluktan 12 alan diziye kurban olurum.
Boşluktan 1-2 reyting yükselir en fazla dizi. Beyazsoya kalsa boşluk olmasa 0`ı çeker dizi.