Kanal D "Yalan Dünya"nın Başını Yaktı Yakacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@takas Beğenmiyorsan Okuma.

Bu olayı da Vadi ile Hayata getiriyorsun.

Ben orda Yalan Dünyanın reytinglerini koymuşum. Evet bu sene düştü de geç. Hayat böyle yapıyordu, öyle yapıyordu demenin ne anlamı var?

Vadi Fatmagülü ömrü hayatında 5 defa geçti sadece. Sende birini bulup koymuşsun.

Seninle tartışmak zaman kaybından başka bi şey değil. Hmmm... Ok diyoruz ve seni uğurluyoruz konudan.

tamam revan çıkıyom tartışma olmasın ama taraflı yazmışsın :D

- - - Ekleme - - -

sen şimdi hmm..ok diyom ya ben yav he he desem tartışma uzayacak o yüzden demiyorum :D

tamam revan çıkıyom tartışma olmasın ama taraflı yazmışsın :D

Hmmm... Ok.

Taraflı yazmışım haklısın. Yalan Dünyanın bu sene geçen seneye göre düştüğü, Ama Totalde 5`i, A/B`de 8-9`u geçtiği, Pazartesiye alınınca düştüğü taraflı bir yazı olmuş.

Cuma da dipti zaten. Totalde 2. , A/B`de 1. olmuyordu. İlk 100`e bile girmiyordu hatta.

revan bana sakin ol diyon ama sen fena sinirlenmişsin tamam kardeş sakinleş yalan dünya number one :D bence dizi güldürmeyi bırak tebessüm bile ettiremediği için 4 reyting alıyo

Revan vadiyi karıştırma yinede cuma perşembe alakasız ayrıca tnt gibi kanalda aldığı reytingler çok iyiydi.

@takas @RevaN bitmedi gitti şu tartışmalarınız. İkinizde sonunda ban yiyeceksiniz. Bu tartışma da burada bitsin. :)

Revan vadiyi karıştırma yinede cuma perşembe alakasız ayrıca tnt gibi kanalda aldığı reytingler çok iyiydi.

Ben zaten başka günde yayınlanan dizileri karşılaştırmaya karşıyım. Mahoni yapınca ona da söylerim. Sadece takas yaptığını anlasın diye öyle yaptım. Ben buraya Yalan Dünyanın düştüğü ile ilgili yazı yazmışım. O Hayat böyle şov yapıyordu falan yazmış. Belli ki, yazıyı okumamış. Ben oraya Yalan Dünya`nın A/B dizisi olduğunu ama geçen sene Totalde de iyi oranlar aldığını yazmışım.

- - - Ekleme - - -

revan bana sakin ol diyon ama sen fena sinirlenmişsin tamam kardeş sakinleş yalan dünya number one :D bence dizi güldürmeyi bırak tebessüm bile ettiremediği için 4 reyting alıyo
Yalan Dünya A/B dizisi. Totalde değil. Totalde 5`i geçerse yeterlidir. Bu da Cuma olabilir.

- - - Ekleme - - -

@takas @RevaN bitmedi gitti şu tartışmalarınız. İkinizde sonunda ban yiyeceksiniz. Bu tartışma da burada bitsin. :)
Konuyu baştan okuyarak tartışmayı kimin çıkardığını anlamak çok kolay. :)

Ben zaten biliyorum tartışmayı kimin çıkardığını, sorun yok. :):)

kim çıkardı aga doğru söyle :D

- - - Ekleme - - -

konu baştan aşağı taraflı o koyduğu ab deki en yüksek reytingi ve geçen sene bilmem kaçıncı ayda totalde bu dizi zirve yüzü görmedi hiç geçen sene hayat ve feriha şov yapıyodu yd ye :kiki: hangi güne alınırsa alınsın alacağı reytingi en fazla 5

Sakin ol. Ben yazımda Yalan Dünya Totalde zirvede mi oldu yazdım? Okumadan hemen celallenmişsin yine.

A/B`de zirveden neredeyse hiç inmedi. Neredeyse dedim. Şimdi sen buna da bir şey.

Hayat Devam Ediyor A/B`de aldığı 2 reytingle Show görüyordu asıl.

Yazıyı okumadığın belli. Yazdım zaten oraya Yalan Dünya tam bir A/B dizisiydi. Ağlama zırlama olmadığı için Hayatın gerisinde kalması normaldi Totalde.

ikimizin ilk mesajları ben konuyla ilgili yorumumu yapıyorum(yorumum onun istediği gibi deil tabi) neden geçen seneyi kattım çünkü o geçen sene ki reytingi koymuş konuya

onun cevaba dikkat sakin ol heycan yapma :D resmen kışkırtıcı ve sonda da hayat devam ediyor a sataşmış

kimin başlattığını görmüş olduk sanırım

dizi iyimi ki kanal d yaksın :))) cuma fazla izleniyor çünkü cuma dizi yok. boş bir gün tabikide daha fazla izlenecek.

kanal d yeni reyting sistemine adapte olmadi düşüş devam ediyor

dizi iyimi ki kanal d yaksın :))) cuma fazla izleniyor çünkü cuma dizi yok. boş bir gün tabikide daha fazla izlenecek.

kanal d yeni reyting sistemine adapte olmadi düşüş devam ediyor
Geçen sene Afk ve Hde gibi iki önemli dizi vardı ve Abde çok iyi reyting alıyordu, ara ara 1. olabiliyordu. Totalde de yanlış hatırlamıyorsam 5-6 alıyordu. :)

Beyazsoy`un sevmediği her dizi boşluk dizisi zaten. Geçen sene 12 falan alınca A/B`de boşluktan izleniyordu diyordu. Ben A/B`de boşluktan 12 alan diziye kurban olurum. :F

Boşluktan 1-2 reyting yükselir en fazla dizi. Beyazsoya kalsa boşluk olmasa 0`ı çeker dizi.

Ben de diyorum ki Yalan Dünya ile Kayıp Şehir'in yeri değişmeli.Kayıp Şehir 20:00'da daha iyi reytingler alıyordu.Yalan Dünya 22:00'da başlarsa çok daha başarılı olacaktır diye düşünüyorum.

Yalan Dünya`nın günü Cuma PT1 bu kadar. Oraya geçmeli kesin.

Geçen sene Afk ve Hde gibi iki önemli dizi vardı ve Abde çok iyi reyting alıyordu, ara ara 1. olabiliyordu. Totalde de yanlış hatırlamıyorsam 5-6 alıyordu. :)

tabi tns yoktu o zaman ayrıca millet ikinci avrupa yakasi sandı bi gazla izledi sonra bunun avrupa yakasınin senaryosunun tekrarı olduğunu espırlerınde olmadığını farkedince soğudu. tabi daha kaliteli komediler çıktı mesela işler güçler. işler güçler izleyen kitle asla dönüp yalan dünyaya bakmaz.

- - - Ekleme - - -

Beyazsoy`un sevmediği her dizi boşluk dizisi zaten. Geçen sene 12 falan alınca A/B`de boşluktan izleniyordu diyordu. Ben A/B`de boşluktan 12 alan diziye kurban olurum. :F

Boşluktan 1-2 reyting yükselir en fazla dizi. Beyazsoya kalsa boşluk olmasa 0`ı çeker dizi.

ahanda gördük karsınında rakip olunca dizi nasıl dağıldı. bosluktan izlendiği kanıtı ışte :)))) ki geçen sene 12 yi sbte alıyordu sbt nin komedi dizleri hala sıdırdıgını bilen biliyor :)))))))