Kanal D : Suçlu TNS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
Dizilerinin yeriyle sürekli oynayan Kanal D kendini savundu. Değişikliklerin nedeninin radikal değişimle AGB'nin yerine gelen TNS'nin reyting evreninden kaynaklandığını, yeni evren'e uyum sağlamaya çalıştıklarını ifade etti. Yeni evrende eskiye göre niceliksel ve niteliksel değişimler olduğunu ve bu değişimler sonunda edebi değeri yüksek dizilerin az izlendiğini belirtti. Açıklamanın metni : Dizi rotasyonunda söz Kanal D'de - TAYFUN ATAY - Radikal

yok öle birsey tns resmi sirket

begenen alir begmeyende alir mecbur

kanallarin tns ayak uydurmasi şart sbt 50 reyting tns 1 reyting alsin o is basarısız

TNS'nin suçlu olduğunu düşünmüyorum ama Kanal D'nin eskisi kadar iyi olmadığını düşünüyorum. :)

Ben burada Kanal D`nin suçlu TNS gibi bir lafına rastlayamadım. Rastlayan varsa lütfen söylesin belki gözümden kaçmıştır.

Kanal D cogu zaman hep ilk üc'te SBT oranlarinda. TNS'dede bence gayet basarili. Sorun göremiyorum ben.

kana d reyting sistemine laf edecek kadar düşmez :D
ayrıca tns de yavaş yavaş batmay başladı yenisi gelsin

Ben burada Kanal D`nin suçlu TNS gibi bir lafına rastlayamadım. Rastlayan varsa lütfen söylesin belki gözümden kaçmıştır.
AGB'nin yerine gelen TNS'nin reyting evreninden kaynaklandığını, yeni evren'e uyum sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

ay yapımla kanal d ortaklaştılar suçlu kaliteden anlamayan izleyici :))))) ha ha ha d düşen kanalların ve yapımcıların klasik yalanları nedense agb de en çok şuçlanan iki kurumun ortaklaşması manidar.

Aslında açıkça belirtmemişler bunu ama TNS'ye sitemleri var. Diğer türlü Kanal D'nin TNS'yi suçlu bulduğu yok. :)

Edebi eser olarak Kayıp Şehir örnek verilmiş haberde.Ben her şeyi yazmadım,linki okumanızda fayda var.

2gsomcg.png

KANAL D'den BEKLENEN AÇIKLAMA!

Kanal D'nin , sezonun başından beri dizilerin günü ve saatini değiştirerek , seyircinin tepkisine yol açan bunlada kalmayıp " TÜRKİYENİN KANALI" çizgisinde ilerleyen , markalaşmış bi ismin , bu uygulamalarla imajını zedelediği görülüyor.
Hem izleyicilerin hem de tv eleştirmenlerinin yoğun merakı olsa gerek ; kanal D genel yayın yönetmeni "Pelin DİŞTAŞ" bu uygulama üzerine yaptığı açıklamada ; reyting ölçüm sistemindeki radikal değişiklikle bağlantılı olarak izleyicinin nicelik ve niteliksel dönüşümüyle bağlantılı olarak bir arayışın neticesi olmasından kaynaklandığını belirtiyor. " yeni evrene adapte olmaya çalışıyoruz."diyen Diştaş bir anlamda izleyici kitlesi üzerindeki arayışlarının buna sebep olduğunun altını çizmiş oluyor.
izleyici , kanalın imajını daha derinden zedelemeden biran önce durumu tam takim olması düşüncesinde.