Yalan Dünya tamam da GB başka gün olsa izleyecek misin? 😱 Yoksa SBSV reytingleri için mi?
Bence FOX hemen SBSV`i almalı Çarşambaya. Kanal D`nin kımıldanacağı yok. 5 alan iki grupta da 2. oluyor. Gayet iyi bir gün. Ben Yalan Dünyanın o gün olmasını isterim reyting açısından. Ama rahatlık oalrak Cuma çok daha iyi tabii.
Ve ya Güneşi Beklerken totalde 6+, A/B`de 8+ alıyor. Çarşamba olsa Kanal D bir oh der.![]()
Evet ay yapım kanal d çok iyi uyum içindeydi şimdilerde star tvyle uyumları iyiaynen sanki aralarında bir probem varmış gibi geliyor bana eskiden ay yapım çoğunlukla kanal d ile çalışırdı bu sene de tam tersi .
Even bu sezonun başından beri yalan dünyanın çarşambada iyi gideceğini yada gitmese bile oraya yakışacağını düşünüyordumYalan Dünya tamam da GB başka gün olsa izleyecek misin? 😱 Yoksa SBSV reytingleri için mi?
Bence FOX hemen SBSV`i almalı Çarşambaya. Kanal D`nin kımıldanacağı yok. 5 alan iki grupta da 2. oluyor. Gayet iyi bir gün. Ben Yalan Dünyanın o gün olmasını isterim reyting açısından. Ama rahatlık oalrak Cuma çok daha iyi tabii.
Ve ya Güneşi Beklerken totalde 6+, A/B`de 8+ alıyor. Çarşamba olsa Kanal D bir oh der.![]()
ve kanal d ana haber saat 16 da olmalı evim şahaneyi biraz erkene yada hafta sonuna alsınlar
Aceleci yayın akışı
Pazartesi
Çalıkuşu
İntikam
Salı
İnadına yaşamak
AŞK
Çarşamba
Arka sokaklar
galip derviş
Perşembe
Güneşi beklerken