Bu sezon gerçekten büyük umutlarla başlayıp büyük bir hüsrana uğrayan kanal d yeni ataklar yapma peşinde.Yeni dizilerinin beklediği gibi görmemesi bir yana geçen yıldan kalanlarda düşmesiyle kanal d zirve yarışından uzaklaştı.Yakında başlayacak yeni dizileriyle atak yapmak isteyen kanal acaba gün seçimlerini bu sefer nasıl yapacak? Finale doğru giden dizisi olacakmı?
Bana kalırsa şimdilik final yapan bir dizisi olmaz gibi.Fakat finale doğru giden dizilerini pt2de deneyebilir.Yakında başlayacak vicdan inadına yaşamak nerelere gelecek merak konusu şimdi tahminlerimi yapmak isterim ama kafam çok karışık
Pazartesi kayıp pt2 ye geçer fakat pt1 e hangi dizi gelir çözemiyorum
Salı aslında çalıkuşu yeni dizilerinin arasında izlenen en iyi dizisinden biriyidi fakat düşüş yaşamaya başladı bence biraz daha dener ve salı çalıkuşu devam eder.
Çarşamba A.Ş.K bana kalırsa hafifte olsa artış yakalar gibi geliyor merhamette abde sıralama olarak kanalını memnun ediyor.
Perşembe intikam pt2 ye geçebilir pt1 yeni dizilerinden biri gelebilir ama tam çözemiyorum bu düzen kaladabilir galipte başka bir gün pt2 olabilir.
Cuma Yalan dünya beklemediğim şekilde düşüş yaşadı benim gönlümde yalan dünyanın hep çarşamba olmasıydı.
Cumartesi arka sokaklar totalde menun ediyor kanalını bence cumartesi oynamaz
Pazar güneşi beklerken memnun ediyor kanalını.
Ve birde xfactor var kafam çok karıştı
Hadibi dizi pazartesine gelse diğer hangi güne gelecek?..
Yorumlarınızı bekliyorum ...
@OzaN @Yakamoz-Asi @mrt-06 @hızlı gonzales @Bully @EveN @yakup09 @KayıpSehir @xemrexxx @xBUGRAx @Polat Şaşmaz @Fks14 @destere @HachiKo @berenist @WesTxCoasT @halukerogluFOX @ABAY_06 @pompy @china_shangai @Forumdash @cevaa @batuhankaralar
Bana kalırsa şimdilik final yapan bir dizisi olmaz gibi.Fakat finale doğru giden dizilerini pt2de deneyebilir.Yakında başlayacak vicdan inadına yaşamak nerelere gelecek merak konusu şimdi tahminlerimi yapmak isterim ama kafam çok karışık
Pazartesi kayıp pt2 ye geçer fakat pt1 e hangi dizi gelir çözemiyorum
Salı aslında çalıkuşu yeni dizilerinin arasında izlenen en iyi dizisinden biriyidi fakat düşüş yaşamaya başladı bence biraz daha dener ve salı çalıkuşu devam eder.
Çarşamba A.Ş.K bana kalırsa hafifte olsa artış yakalar gibi geliyor merhamette abde sıralama olarak kanalını memnun ediyor.
Perşembe intikam pt2 ye geçebilir pt1 yeni dizilerinden biri gelebilir ama tam çözemiyorum bu düzen kaladabilir galipte başka bir gün pt2 olabilir.
Cuma Yalan dünya beklemediğim şekilde düşüş yaşadı benim gönlümde yalan dünyanın hep çarşamba olmasıydı.
Cumartesi arka sokaklar totalde menun ediyor kanalını bence cumartesi oynamaz
Pazar güneşi beklerken memnun ediyor kanalını.
Ve birde xfactor var kafam çok karıştı
Hadibi dizi pazartesine gelse diğer hangi güne gelecek?..
Yorumlarınızı bekliyorum
@OzaN @Yakamoz-Asi @mrt-06 @hızlı gonzales @Bully @EveN @yakup09 @KayıpSehir @xemrexxx @xBUGRAx @Polat Şaşmaz @Fks14 @destere @HachiKo @berenist @WesTxCoasT @halukerogluFOX @ABAY_06 @pompy @china_shangai @Forumdash @cevaa @batuhankaralar