Kanal D Muhteşem Yüzyıl'a Bir Çözüm Bulamadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben cozumu buldum hurremi kacirsin kanal d yoksa baska bir sekilde basa cikamaz :)))))

koysun öbgzk yi çarşamba ya kapışsınlar :D

Hayat Devam Ediyor'da bence de yüksek potansiyel vardı ama kullanamadılar.

Önceden tüm bölümleri tasarlanıp yayına girmeyen her dizi düşüyor, bu ortada. Bizim senaristler bir fikir bulduk diyip 3 bölüm ile yayına başlıyorlar, sonrasını hesap eden yok. Aşk-I memnu istisna olabilir tabi, o hep yükseldi. :)

Muhteşem Yüzyıl dizisini severek izliyorum. Ama neden Muhteşem Yüzyıl rüzgarı haberleri çok çıkıyor anlamıyorum. Zira ÖBGZK Muhteşem Yüzyıldan daha iyi oranlar alıyor her zaman. Salı akşamı bir Pis Yedili 7 reytingi geçiyor. Yani ÖBGZK MY`dan daha çok rüzgarlı

Muhteşem Yüzyıl dizisini severek izliyorum. Ama neden Muhteşem Yüzyıl rüzgarı haberleri çok çıkıyor anlamıyorum. Zira ÖBGZK Muhteşem Yüzyıldan daha iyi oranlar alıyor her zaman. Salı akşamı bir Pis Yedili 7 reytingi geçiyor. Yani ÖBGZK MY`dan daha çok rüzgarlı

Nedense medya Muhteşem Yüzyıl'ı başladığından beri hep çok haber yapıyor. Bunda Timur Savcı'nın rolü büyüktür herhalde. Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu yıl sessiz ama başarılı bir şekilde ilerliyor. Hakkında çok az haber çıkıyor artık ama hala en çok izlenen dizi...

Nedense medya Muhteşem Yüzyıl'ı başladığından beri hep çok haber yapıyor. Bunda Timur Savcı'nın rolü büyüktür herhalde. Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu yıl sessiz ama başarılı bir şekilde ilerliyor. Hakkında çok az haber çıkıyor artık ama hala en çok izlenen dizi...

reklam konusunda dediklerin doğru en az reklam alıp en çok izlenen diziydi bugüne kadar öbgz zaten sessizce geldi fırtına gibi esti ama şu anda her gittikçe konusuyla batışta, sanırım nasıl sessizce zirveye yerleştiyse öylede kaybolacak.. umarım bu yıl biter de, güzel hatıralarımız olur film hakkında..