Kanal D ile Ay Yapım'ın Uzaklaşması Hangi İhtimale Yakın?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakup09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaten kanal d bunu kavradı ve d productions'a yüklendi. Geçen sene kızıyodum monopolit gibi tek kendi yapımları var diye. Sonuç olarak farklı yapımlara da imkan tanımalı. Çünkü her yapımın tarzı farklı, kimisi ay yapım dizileri izler kimisi limon yapım.
Ama şunu gördük ki, kanal D diğer yapımlara geçit verdi kanal çuvalladı. Bence seneye yeniden kendi yapımına yüklenicek. :)

O da bi etken olabilir ama o şahısla arası iyi diye kanal d ile kötü olucak anlamına gelmiyor ki. Sonuç olarak bu adam profesyönelce davranıpta profesyönel işler meydana çıkaran kişiler, iki kanalın rekabeti arasına atmazlar kendilerini.
Star tv ve Atv'nin cazip tekilifleride Ay Yapım'ın işine geliyordur,biliyorsun Atv'nin parayı basıp Ezel'i aldığını,Star'da birinci kanal olabilmek için Ay Yapım'a nekadar ihtiyaç duyduğunu ve kıymetini bildiğini.Şimdi Ay Yapım'ın yerinde sen olsan sana bu kadar değer kıymet veren insanlar varken niye gidesin kanal d'ye,kendileride biliyor ki,güzel proje yaptıklarında kanal farketmeksizin reyting alacaklarını.

Star tv ve Atv'nin cazip tekilifleride Ay Yapım'ın işine geliyordur,biliyorsun Atv'nin parayı basıp Ezel'i aldığını,Star'da birinci kanal olabilmek için Ay Yapım'a nekadar ihtiyaç duyduğunu ve kıymetini bildiğini.Şimdi Ay Yapım'ın yerinde sen olsan sana bu kadar değer kıymet veren insanlar varken niye gidesin kanal d'ye,kendileride biliyor ki,güzel proje yaptıklarında kanal farketmeksizin reyting alacaklarını.
Zaten ay yapımda bunun farkında ki onlarla çalışıyor. Lakin şunu da unutmamalı bir insan, ay yapım kanal d ile büyüdü, onla gelişte , büyük atılımlar yaptı. Tabii bilemiyoruz da işin tam aslımı belki kanal d çok kırgın ay yapıma..

Zaten ay yapımda bunun farkında ki onlarla çalışıyor. Lakin şunu da unutmamalı bir insan, ay yapım kanal d ile büyüdü, onla gelişte , büyük atılımlar yaptı. Tabii bilemiyoruz da işin tam aslımı belki kanal d çok kırgın ay yapıma..
Kim kime kırgın bilmiyorum ama bildiğim şey bu kırgınlığın Star tv'nin işine yaradığı ve en son Kıvanç Tatlıtuğ'u kapması.

Kim kime kırgın bilmiyorum ama bildiğim şey bu kırgınlığın Star tv'nin işine yaradığı ve en son Kıvanç Tatlıtuğ'u kapması.
Aynen. Star acundan sonra yine 4 ayak üstüne düştü. Ama nereye kadar ay yapım? Seneye kanal d , kendi yapımlarıyla(özellikle dramlarıyla) yine toparlanır. :)

Eline sağlık @yakup09 çok güzel ve doğru bir yazı olmuş. :)

Ay Yapımsız bir Kanal D'nin ne durumlara düştüğünü gördük gerçekten. Ben Ay Yapım'ın en çok Kanal D'ye yakıştığını düşünüyorum ama aralarındaki soğukluk ortada ve bu soğukluğun nedenlerini çok güzel incelemişsin. Hepsine de katılıyorum.

İlk olarak Kuzey Güney'in pt-2'ye alınması en büyük sebep olabilir bence. Çünkü Ay Yapım'ın bir dizisinin pt-2'ye alınması prestij kaybı demek. Ama Kanal D'nin de başka çaresi yoktu çünkü dizi Muhteşem Yüzyıl karşısında varlık gösteremiyordu. Pt-2'de reytingler arttı ama Ay Yapım doğal olarak bozuldu bu duruma..

Beren'in Ay Yapım yerine D-Productions'la çalışması da Kanal D ile Ay Yapım'ın arasını açtı tabii ki. Sonuçta Beren ve Ay Yapım birlikte çok önemli başarılara imza atmıştı. Ay Yapım Kanal D'ye bu sebepten de bozulmuştur.

Medcezir konusu da iki tarafın arasını açmıştır muhakkak. Kanal D bu diziyi kabul etmediğine yanıyordur şu an. Burada da Ay Yapım haklı..

Son olarak da Kanal D'nin ilgin. yayın politikası da Ay Yapım'ın Kanal D'ye olan güvenini sarsmıştır doğal olarak..

Ben bu konuda Ay Yapım'ı haklı buluyorum genel olarak ama işin iç yüzünü de bilemeyiz tabii. Belki Kanal D'nin de haklı sebepleri olabilir. Umarım iki taraf da orta yolu bulur ve araları düzelir.. Yoksa Kanal D'nin Kıvanç'tan sonra Beren'i de başka kanala kaptırma riski var..

1. ihtimal olabilir bence de.

Ayrıca Kanal D kendi yapım şirketine çok ağırlık verdi. Sera Film Kapanmadan Kazan'ı sundu yapımcı biz gözükelim dedi atv'ye kaptırdı. Bunun gibi bir şey de olabilir. :)

Ay yapım ve Kanal D kırılmaz rekoru Beren Saat farkı ile Aşk-ı memnu sayesinde kırdı o final bölümündeki reytingi bütün diziler takla atsa dahi alamaz tüm türkiyenin final bölümünü izlediği bir gerçek ,ben böyle dizileri izlemiyorum diyen bile izlemiş :D :D Ayy Yapım Kanald ye dönsün artıkkk!!! reytingler bile ortada FGSN Yaprak Dökümü herşey ortada rekorlar kanald de ay yapım ile birlikte... Diğer kanallarda yayınlanan diziler kanald deki gibi uçmamıştır zannetmiyorum... :D

Son düzenleme:
Beren Saat gibi bir starı InDHouse kaptığı içinde bozulmuş olabilir. Belkide Ay Yapım Beren Saat'le yine büyük başarılara imza atacağıyla ilgili kafasında çook proje vardı ve iptal etmek zorunda kaldı. Ve Umarım Beren'de bundan sonra Kıvanç gibi Ay Yapım'la çalışır sürekli. Keşke araları düzelseydide Kurt Seyit ve Şura Kanal D'de yayınlansaydı. Çünkü Kıvanç Kanal D'ye yakışıyor. Kanal D yaptığı hatanın farkındadır.

Ilk ihtimal ve Medcezir ihtimalini iyi tahmin etmişin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuzey güney tabiki de en düşük 5 reyting alırken kanal pt2 ye attı diziyi.sonra stara 20 dakika dizisini verdi ve 20 dakika 2 reytinge düştüğünde kanal pt2 ye attı.kanal d dizi 4 reyting alsa hemen final yaptıracak bir kanal ama şimdi 4 lerde geziniyor ve hala dizi alıyor.(kısacası kanal d su anda hakettiği yerde)
Ay yapımın seneye kanal d ile çalışacağını da sanmıyorum.çünkü seneye Medcezir kurt seyit ve kara para aşk olacak veren boşta kalıyor ama oda seneye calismayacak yani kanal d bir sene ay yapimsiz hatta belki hiç bir zaman ay yapimsiz

1. ihtimal diyenler yanlış dediniz. :D kanal d en azından bir hafta var bir hafta yok yapmıyordu kuzey geneye. my karşısında ne kadar vasat gitse de hep sürekliliğini koruyodu. yani o ihtimal tezi çürüdü gibi bir şey. :) @xemrexxx @EveN @Bully ve @mrt-06

1. ihtimal diyenler yanlış dediniz. :D kanal d en azından bir hafta var bir hafta yok yapmıyordu kuzey geneye. my karşısında ne kadar vasat gitse de hep sürekliliğini koruyodu. yani o ihtimal tezi çürüdü gibi bir şey. :) @xemrexxx @EveN @Bully ve @mrt-06
hala yerinde o ihtimal :F fox-show-trt 1-stv ay yapıma istediği parayı vermez:X star-atv de 2şer dizileri var 5.dizi de geliyor yakında :) kanal d ile kuyruğu dik tutmak adına uzlaşmaz ay yapım artık