Kanal D dizaynını değiştirdi

kucuksirlarrevan

Yeni Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
0
Kanal D yıllardır değiştirmediği dizaynını değiştirdi.Artık yepyeni yüzüyle bizlerle ben çok sevdim şahsen.

Yeni dizaynı görmek için yarım saattir Akasya Durağı izliyorum ama bir şey göremedim daha :D
Logoda yıllar sonra değişim yapmışlar. Güzel olmuş bence :)

Ben fragmanlarda-program tanıtımlarında gördüğümüz alt bandı hiç beğenmedim, estetikten fazlasıyla yoksun,bir düz çizgi çekmişler,ortaya bir top koumuşlar,her şeyi maviye boyamışlar,benim anladığım bu,bu haliyle TNT'ye de benzemiş açıkçası...

Ben eski dizaynı daha estetik buluyordum ve artık Kanal D ile özdeşleşmişti, değiştirmeye gerek yoktu kanımca, değişim iyidir dersek de geriye gitmek iyi değildir...

Değişimin nedeni kanımca reklamlara girişte ve reklam sıralarında kaç dakika kaldığını yazma durumu. Bunu düzenlerken her şeyi değiştirelim demiş olabilirler... Açıkçası kaç dakika kaldığını gösteren bant da beyaz ve küçük olduğu için arka fonda reklamlar varken okumak pek kolay değil,işlevsel olmamış...

Yeni logodaki top fena değil,eskisi de güzeldi,şimdiki de kötü değil, tek fark logonun hareket kazanması...

Sonuç : Fragmanlar hiç olmamış,diğerleri idare eder...

Şu an 4 kanal arasında Star'dan sonra sondan ikinci diye düşünüyorum...

Biraz önce gördüm. Ben beğendim açıkçası. Çok şık olmuş. Gösterişten uzak ve gayet şık bence.

Eski hali de diğer kanallara göre çok öndeydi. Şimdi de diğerlerinden daha iyi bence.

En kötüsü ise tartışmasız Star. Star'ın logo , fragmanlar, alt bantlar tamamen değişmeli. Mümkünse kırmızı renginden de uzaklaşmalı. Kanal D'den sonra bir hamle de Star yapar umarım.

Eskiye göre kötü olduğunu kabul etmiş oldun böylece üstadım,keşke değişmeseydi ya,çünkü yaklaşık 10 yıl önce o zamanın teknolojisiyle her devre giden,eskimeyen muhteşem bir logo,fargman ,tanıtım bulmuşlardı,en önde olduğu yarışı,sonucuların arasında devam ettiriyor...

Kanalların sürekli değişmesi gerekmez,istikrar da önemlidir kanımca,Kanal D istikrarın timsaliydi, kaybetti,kanal D zaten çoğu şeyi kaybediyor bugünlerde, Türkan, ÖBGZ vs...

Adminin bence starda aynısını yapsın tek fark mavi top yerine yıldız koysun ve rengi de kırmızı yapsın çok şık olur hem aynı medya grupu sonuçta

Ben Fox'un logosunu da hic begenmiyorum, cok sade ve cok cocukca.
Atv ise ne güzel ne cirkin.
Show ise biraz abartili.
Kanal D iyi.
Star ne kötü ne iyi.

Kanal D logosunu değiştirdi Star'da yayın akışını değiştirse keşke

Kanal D dizaynında benim dikkat çekmeye çalıştığım hatalar üzerinde revizyonlar yapmaya başladı, şu anki hali eskisine göre iyi, artık reklam süreleri okunabiliyor...