Kanal D Bu Sezon Düşüşte ama Hala Zirvede!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şimdi konuya bunları mı yazayım? Nasıl olduysa oldu. Bu kanalın suçu ve ya değil. Ortada bir gerçek var ki Beren geldi ve geçti

Şimdi konuya " Beren geldi aslında geçemezdi ama Star Vadiyi maçlar yüzünden oynatmadı, bir süre ara verdi, sonra Vadi Tnt`ye geçti o yüzden Fatmagül geçti" mi diyeceğim? Asıl bu Vadi taraftan taraflı bir yorum olur.

Vadinin atv`de yayınlandığı dönemlerde de Fatmagüle geçildiğini siz benden daha iyi biliyorsunuz.

Yorumlar gayet tarafsız. Sizin sözylediğiniz yorumlar eklenirse, işte asıl o zaman taraflı olur

dikkat et et ocakda berene çok bel bagladı forumdakıler buyuk bir sok yasayabilir

öyle bir anlatım yapılmışki linkte sanki kanal d ye dokunalım ama canını yakmayalım gibi birşey olmuş...önceden 20 ve üzeri reytingli programları yeni sistemde tek tek eridi .... şimdi 10 u geçen bir tane dizisi yok....ne zirvesi.... bir de sanki çakma revengenin zirveyi alması kesin gibi konuşulmuş....dereyi görmeden kimse paçaları sıvamasa iyi olur...

@Revan Aslında kasım ayından sonra tüm kanallari içinde barindiran bi yazı yazsaydın daha iyi olurdu.ama eline sağlık.Yazı yazmak zor olmasa bende böyle analizler yapardım hani:X

- - - Ekleme - - -

Edit:yazılar yazılmış ben görmemişim :X ve silindi tavsiye edilen cümleler:X

@Revan tez elden diğer kanallar içinde yaz karala bişeyler yap yoksa adın FANATİK KANAL D'ci olacak:F:F Aslında kasım ayından sonra tüm kanallari içinde barindiran bi yazı yazsaydın daha iyi olurdu.ama eline sağlık.Yazı yazmak zor olmasa bende böyle analizler yapardım hani:X

- - - Ekleme - - -

Edit:yazılar yazılmış ben görmemişim :X
İlk önce diğer kanalları en sonda Kanal D`yi yazdım fanatik damgası vurulmasın diye ama faydası yok galiba :(:(

Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki Beren gelmiş kamera karşısında tek başına oturmuş geçmiş. :D

Gercekler yazilmis, persembe cidden berenin ambargosu vardi, yarasi olan tek basina gocunsun.

Tarafsız Olsaymışsın İyiymiş :)
Çarşamba Kuzey Güney ile oldukca rahat olan kanal bu zorlu günde her iki grupta 2. olarak kanalını sevindiriyor. Dizi özellike A/B`de çok iyi durumda

Övgü Harika Kuzey Güney Hak Ediyor :D

Emeğine Sağlık Yazılarını Çok Beğendim

Birinin yazsında okumuştum Tarafsızlık güçlü olanın yanında olmakmış RevaN'ın yaptıgıda aynı bu.

Birinin yazsında okumuştum Tarafsızlık güçlü olanın yanında olmakmış RevaN'ın yaptıgıda aynı bu.
Yanlış yazdığım noktaları belirtirsen sevinirim. Taraflı olmak Behzatın 1 reytingini ballandıra ballandıra anlatmaksa, onu yapmayacağım kusura bakma

Yanlış yazdığım noktaları belirtirsen sevinirim. Taraflı olmak Behzatın 1 reytingini ballandıra ballandıra anlatmaksa, onu yapmayacağım kusura bakma

Heralde tarafsız olmak demek istedin.Neyse ben Behzatın reytingine hiç bir zaman bakmadım.
Şu andada TV'de takip ettiğim tek dizi oldugu için sadece onun hakkında yorum yapabiliriyorum.

Ayrıca yazdıgın yazı komple taraflı.Mesela Beren'in dizisi 5.yılda amborgo koymaya geliyomuş.Ne biliyon Beren'in dizisinin tutacagını.
Vadi Total'de 13-14 reyting alırken görürüm bereni nasıl amborgo koyuyomuş.