Kanal D 'Aşk Hikayesi'ni Beğenmemiş!

Beğenmemesini cidden anlamadım. Bu diziyi kaçırmasaydı iyiydi ama ne yapalım Kanal D'ye iş mi yok?

Belki Ece Yörenç konuyla ilgili bir açıklamada bulunur Cuma günü, çünkü gerçek dışı olduğunu düşünüyorum..

Kanal D nin çizgisi mi warmış :) Akasya Durağını yayınlayan ben dğlim heralde :)

Akasyayı savunduğum mu var? Akasya , arka da o kanala yakışmayan yapımlar.

- - - Ekleme - - -

çağatay için izleyecek kesim 10-22 yaş arası genç kızlar onlar da çok reyting etmez bence :)
afk tutmuştu onda da en iyi oyuncu şüphesiz vahide gördüüm dü sonra hazal ve deniz uğur zaten 3 oyuncudan 2 si gidince dizi çöktü dizinin onlar için izlendiği ortya çıktı :)

+1:)

Kanal D dizi seçimi konusunda titiz ama bence kabul edip Cumartesi PT2`de gençlik dizisi gibi yayınlardı.

The O.C. izlemişliğim var. Kavak Yellerinden bile beter. Kimin kimle sevgili olduğu belli değil. Biraz sıkıcı bir diziydi. Umarım bu böyle olmaz. Ordaki başroldeki Ryan ufak tefek bir çocuktu, Çağatay biraz daha iri. :)

İlk bölümüne izlerim. Nerede olursa olsun.

Zaten Yaban Çiceği olacak gençlik dizisi olarak :)

3 oyuncu ile 5 oyuncu bir değil Emre. ÖBGZK'de sevilen karakterlerden sadece Farah Zeynep Abdullah gitti. Ali Kaptan'ı canlandıran Erkan Petekkaya dizi hayranları tarafından sevilmiyordu zaten. Osman'da büyüsün artık o kadar yıl geçti...

Ama AFK'da en önemli karakterler gitti ve başrol oyuncuları ayrıldı hep diziden. Biraz tarafsız ol artık bence Emre. Muhteşem Yüzyıl'ı övücem övücem diye iyi olan dizileri karalama artık. :)

Ali kaptan mı sevilmiyodu?
Hala tonlarca mesaj yazılıyor ali kaptan geri döndün diye. Ali kaptan bel kemiği idi o dizin. Osmanı demiyorum bile öbgzk en yüksek rekor reytingini osman denize düştüğüne aldı. Zaten sober aylın aşkının fenomenliğini söylemiyorum. Ama hala totelde kanalın en çok izleneni:)

Bence saçmalamışlar.Dizi reyting rekoru falan kırdığı zaman çok pişman olacak Kanal d :D

Sabah diğer habere yorum olarak haberi atmiştim.Kanal D'nin bu diziyi neden beğenmediğini bende anlamadım😕 Çağatay var Serenay var yeni GG (küçük sırlar) olabilirdi. Küçük Sırlarda nasıl Ayşegül karakteri sivrildiyse burda da Serenay sivrilebilirdi ve dizi adından oldukça bahsettirebilirdi.

Sanırım en buyuk etken kendi çekeceleri(sanırım) dizinin daha ön planda olması için heralde.Sonuçta Kanal D'de yayınlanan bir dizi ile Star'da yaınlanan bir dizi boy ölçüşemez ve Kanal D'de de biliyor ki bu konuda kendileri açık ara önde olacakalar.Aslında Ay yapım'a da darbe vurmuş oldu.Kanal D ile Ay yapım arası geriliyor heralde? Kuzey'ide pt2'ye attılar(b)

Sabah diğer habere yorum olarak haberi atmiştim.Kanal D'nin bu diziyi neden beğenmediğini bende anlamadım😕 Çağatay var Serenay var yeni GG (küçük sırlar) olabilirdi. Küçük Sırlarda nasıl Ayşegül karakteri sivrildiyse burda da Serenay sivrilebilirdi ve dizi adından oldukça bahsettirebilirdi.

Sanırım en buyuk etken kendi çekeceleri(sanırım) dizinin daha ön planda olması için heralde.Sonuçta Kanal D'de yayınlanan bir dizi ile Star'da yaınlanan bir dizi boy ölçüşemez ve Kanal D'de de biliyor ki bu konuda kendileri açık ara önde olacakalar.Aslında Ay yapım'a da darbe vurmuş oldu.Kanal D ile Ay yapım arası geriliyor heralde? Kuzey'ide pt2'ye attılar(b)
kanal d boşa yatırım yapmak istemiyor kendisi daha iyisini yapabilir 😉
kg nin pt 2 ye gitmesi reytingten
serenay diziyi götürür ama çağatay umutsuz o rol için

Kanal D doğru karar vermiş bencede. Ayrica diziyi tek bir oyuncu ayakta tutamaz. Bos iddialar bunlar. Herseyin uyumlu.olmasi gerek. Oyunculuk, yönetmen, senaryo isleyisi vs.

Doğru karar, sonuçta kanal D'nin de belli bi çizgisi var. Bu tür diziler ve oyunculuktan bi haber kişileri biZde böylesine bi kanalda görmek istemeyiz.

+1
Kanal D umarim gelecek kalitenin konustugu dizileri yayinlar. Bu sezon ben kendi adima birsey bulamadim.

(mobil)

kanal d boşa yatırım yapmak istemiyor kendisi daha iyisini yapabilir 😉
kg nin pt 2 ye gitmesi reytingten
serenay diziyi götürür ama çağatay umutsuz o rol için

Tamam çağatay bi francisco değil anladıkta o kadarda dip yapmayalım FEMİR olarak gayet iyiydiler :F:F D-pro'yu fazla abartmayın bi ay yapım olamaz.Çuvallamayı İntikamda gösterdiler D-pro gözümden düştü gözümden :bağır: Aiden'ıda iyi bi karakter bulamazlarsa d-pro bıraksın bu işi artık.

Tamam çağatay bi francisco değil anladıkta o kadarda dip yapmayalım FEMİR olarak gayet iyiydiler :F:F D-pro'yu fazla abartmayın bi ay yapım olamaz.Çuvallamayı İntikamda gösterdiler D-pro gözümden düştü gözümden :bağır: Aiden'ıda iyi bi karakter bulamazlarsa d-pro bıraksın bu işi artık.

intikam-öbgz-kayıp şehir-yd-bbeb bunları prime time koyan kanal 3.olur en kötü :F
d yapım işini biliyor tanınmamış isimleri yıldızx yapıyor
ayrıca bence afk de aşkı yansıtan ferihaydı :D

Kanal D doğru karar vermiş bencede. Ayrica diziyi tek bir oyuncu ayakta tutamaz. Bos iddialar bunlar. Herseyin uyumlu.olmasi gerek. Oyunculuk, yönetmen, senaryo isleyisi vs.

+1
Kanal D umarim gelecek kalitenin konustugu dizileri yayinlar. Bu sezon ben kendi adima birsey bulamadim.

(mobil)
bu sen bi öbgzk bir de intikam vardı kayde değer kaliteli dramda. Bakalım önümüzdeki sezon öbgzk dramını hangi dizi doldurmaya çalışıcak çok merak ediyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
176,281
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs