KANAL³ | Kanal Üç yayın hayatına başlıyor! | Canlı Yayın

Tanıtım harika olmuş...

Forumun yeni kanalı hayırlı olsun...

Hayırlı olsun logo guzel
Sanırım kendin tasarlamdin
tv resmindeki "FOXY" silseydin daha iyi olurdu.

Bu arada Griffin tv yetkilisi olarak seni dava ediyorum.Wheel of Fortuna nam-i diğer adi Çarkı Felek'in yayın hakları bizdeydi @EveN bu duruma nasıl goz yumarsin

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Hayırlı olsun logo guzel
Sanırım kendin tasarlamdin
tv resmindeki "FOXY" silseydin daha iyi olurdu.

Şöyle söyleyeyim: Bu logoyu benden başka kimse kullanmıyor.
''FOXY''yi de ben yazdım gerçek bir markayı kullanmamak için.
Bu arada Griffin tv yetkilisi olarak seni dava ediyorum.Wheel of Fortuna nam-i diğer adi Çarkı Felek'in yayın hakları bizdeydi @EveN bu duruma nasıl goz yumarsin
Ancak sizin programınızın adı ''Çarkıfelek''. Benimkinin adı ''Wheel of Fortune''.
Yani İngilizce adını kullanmamın da bir nedeni var sonuçta.

Çok başarılı bir tanıtım olmuş ellerine sağlık. Hayırlı olsun.

Şöyle söyleyeyim: Bu logoyu benden başka kimse kullanmıyor.
''FOXY''yi de ben yazdım gerçek bir markayı kullanmamak için.
Buna benzettim

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Dosya:Kanal_1_eski_logosu_2.png

Ancak sizin programınızın adı ''Çarkıfelek''. Benimkinin adı ''Wheel of Fortune''.
Yani İngilizce adını kullanmamın da bir nedeni var sonuçta.

Isim değişik olsada sonuçta içerik ayni.Sen gördün mu hiç içerik "tıpa tip" ayni olup isimler değişik olan bi programin aynı kanalda yayinlandigini

Kirmizi alarm @EveN acil toplantıya ve yetkili merciye (@OzaN'a) bildirilmeli

Yok, alakası yok. Zaten logo Alman bir arkadaşın tasarımı, sağolsun, Kanal 1'le pek alakası yok.

Isim değişik olsada sonuçta içerik ayni.Sen gördün mu hiç içerik "tıpa tip" ayni olup isimler değişik olan bi programin aynı kanalda yayinlandigini
Ben Bilmem Eşim Bilir - Yaparım Bilirsin. İkisi de aynı neredeyse. Bence bu sade tatlı bir rekabet. İki kanal da sunsun programlarını, izleyici de hangisini daha fazla beğeniyorsa artık.

Kirmizi alarm @EveN acil toplantıya ve yetkili merciye (@OzaN 'a) bildirilmeli

Böyle hadiseleri yöneten bir kuralın olmadığı için Ozan'ın bir şey yapabileceğini pek sanmıyorum aslında.

Böyle hadiseleri yöneten bir kuralın olmadığı için Ozan'ın bir şey yapabileceğini pek sanmıyorum aslında.
@OzaN'a telif haklarıni söylemiştim ki şimdi bu durum gündemde
O zaman gerçek mahkemede görüşüruk

Bırakalım Kubi-Lay yayınlasın kendi programını. Bizimkinin başlamasına daha var. Biz daha iyisini yapıcaz.