KANAL³ | Kanal Üç yayın hayatına başlıyor! | Canlı Yayın

Tanıtım harika olmuş...

Forumun yeni kanalı hayırlı olsun...:)

Hayırlı olsun logo guzel:) Sanırım kendin tasarlamdin(b) tv resmindeki "FOXY" silseydin daha iyi olurdu.

Bu arada Griffin tv yetkilisi olarak seni dava ediyorum.Wheel of Fortuna nam-i diğer adi Çarkı Felek'in yayın hakları bizdeydi @EveN bu duruma nasıl goz yumarsin:bağır:

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Hayırlı olsun logo guzel:) Sanırım kendin tasarlamdin(b) tv resmindeki "FOXY" silseydin daha iyi olurdu.

Şöyle söyleyeyim: Bu logoyu benden başka kimse kullanmıyor. :) ''FOXY''yi de ben yazdım gerçek bir markayı kullanmamak için. :D
Bu arada Griffin tv yetkilisi olarak seni dava ediyorum.Wheel of Fortuna nam-i diğer adi Çarkı Felek'in yayın hakları bizdeydi @EveN bu duruma nasıl goz yumarsin:bağır:
Ancak sizin programınızın adı ''Çarkıfelek''. Benimkinin adı ''Wheel of Fortune''. :D Yani İngilizce adını kullanmamın da bir nedeni var sonuçta. :)

Çok başarılı bir tanıtım olmuş ellerine sağlık. Hayırlı olsun. :)

Şöyle söyleyeyim: Bu logoyu benden başka kimse kullanmıyor. :) ''FOXY''yi de ben yazdım gerçek bir markayı kullanmamak için. :D
Buna benzettim:X
http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Dosya:Kanal_1_eski_logosu_2.png

Ancak sizin programınızın adı ''Çarkıfelek''. Benimkinin adı ''Wheel of Fortune''. :D Yani İngilizce adını kullanmamın da bir nedeni var sonuçta. :)

Isim değişik olsada sonuçta içerik ayni.Sen gördün mu hiç içerik "tıpa tip" ayni olup isimler değişik olan bi programin aynı kanalda yayinlandigini(b)

Kirmizi alarm @EveN acil toplantıya ve yetkili merciye (@OzaN'a) bildirilmeli:bağır:

Yok, alakası yok. Zaten logo Alman bir arkadaşın tasarımı, sağolsun, Kanal 1'le pek alakası yok. :D

Isim değişik olsada sonuçta içerik ayni.Sen gördün mu hiç içerik "tıpa tip" ayni olup isimler değişik olan bi programin aynı kanalda yayinlandigini(b)
Ben Bilmem Eşim Bilir - Yaparım Bilirsin. İkisi de aynı neredeyse. Bence bu sade tatlı bir rekabet. İki kanal da sunsun programlarını, izleyici de hangisini daha fazla beğeniyorsa artık. :)
Kirmizi alarm @EveN acil toplantıya ve yetkili merciye (@OzaN 'a) bildirilmeli:bağır:

Böyle hadiseleri yöneten bir kuralın olmadığı için Ozan'ın bir şey yapabileceğini pek sanmıyorum aslında.

Böyle hadiseleri yöneten bir kuralın olmadığı için Ozan'ın bir şey yapabileceğini pek sanmıyorum aslında.
@OzaN'a telif haklarıni söylemiştim ki şimdi bu durum gündemde :) O zaman gerçek mahkemede görüşüruk:F:F

Buna benzettim:X
Dosya:Kanal 1 eski logosu 2.png - Vikipedi

Kirmizi alarm @EveN acil toplantıya ve yetkili merciye (@OzaN'a) bildirilmeli:bağır:

Bırakalım Kubi-Lay yayınlasın kendi programını. Bizimkinin başlamasına daha var. Biz daha iyisini yapıcaz. :X