KANAL³ | Kanal Üç yayın hayatına başlıyor! | Canlı Yayın

Kubi-Lay

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
98
Puanı
174

MERHABA KANAL³| CANLI YAYIN

''Değerli Favoriforumum üyeleri, değerli arkadaşlar,
bugün itibariyle forumumuza yeni bir kanal kazandırdık: »Kanal Üç«. 007At ve BesaleT'in yanında bu kanalın yönetici kadrosunda olmaktan ve yakın zamanda foruma bir çok kaliteli yapım sunmaktan gurur duyuyorum. Bizim için önemli olan kalite ve seyirci memnuniyetidir. »Kanal Üç«'ün reyting diye bir kaygısı yoktur. Reyting için hiç bir program yayından kaldırılmayacaktır. Kaliteyi reytingle ölçmek mümkün değildir ve bu yüzden hiç bir reyting oranı, hiç bir izlenme istatistiği kaale alınmayacaktır.
Bizim yayın anlayışımız çok farklı, çok değişik: On tane kalitesiz yapım yayınlayacağımıza, beş tane kaliteli yayınlarız. Biz, T.C. anayasasına ve yasalarına bağlı, Türk halkının siyasî ve dinî değerlerine ve Atatürk ilkelerine saygılı bir şekilde yayınımızı yaparız. Haber bültenlerimiz tarafsızdır ve hiç bir partiye yakın değildir. Zaten bu yüzden de en iddialı yapımımız ana haber bültenimizdir.
İnşallah hepinizi memnun edecek bir şekilde yayınımıza başlarız. Benim aktaracaklarım bu kadar. Şimdi ise ekranlarınıza »Kanal Üç«'ün ilk yapımlarının fragmanları gelecek. İyi seyirler dileriz efendim!''

(alkış sesleri duyulur)

» Samsun'da liseye giden üç arkadaşın hikayesini anlatıyor ''Aldatmaca''. Çocukluklarından beri birlikteler, çok samimiler. Ancak arkadaşlıklarını tehdit eden bir konu vardır: aşk. Bunun yanında da yakında üniversite sınavlarının stresine girerler. Bu sınavın sonuçları ise onları şoke eder çünkü aşk üçgenini yendikleri halde, bu seferde İstanbul-Ankara-İzmir üçgeniyle karşı karşıya gelirler. ''Aldatmaca'' yakında her perşembe Kanal³'te!

»
Aynı evde yaşayan ve sabah aynı otobüsle işe giden iki arkadaş akşama Dolmabahçe'de karşı karşıya gelirler. Birinin elinde bayrak, diğerinin elinde ise gaz bombası kapsülleri var. Bir polisin ve bir Gezi Parkı eylemcisinin trajikomik hikayesidir ''Gezi Timi''. Yakında her Pazartesi Kanal³'te!

»
Türkiye ve Favoriforumum'dan en güncel haberler Kanal³'te. Bağımsız haberler bu stüdyoda. Siyasetten ve hayattan haberler ile, ve tabii ki televizyon sektöründen yeni haberlerle karşınızda olacağız. Türkiye ve Azerbaycan için hava durumunu gösteren FF'deki ilk ana haber bülteni olacağız. Saat 19'da ''Kanal³ Ana Haber Bülteni''ne bekleriz!

» Favoriforumum'daki late-night talkşov özlemi bitiyor! Amerikan tipi talkşovu ''Kubilay'' başarılı sunucu Kubi-Lay'ın sunumu ile ekranlarınızda olacak. Her programında forumdan bir konuğu ağırlayacak olan bu programda hem komediye, hem söyleşiye, hem de müziğe doyum olmayacak! ''Kubilay'' yakında her Perşembe gecesi Kanal³'te!

» Muhteşem ödüller, eğlenceli akşamlar sizi bekliyor! Bu çarkı çevirin ve bir sessiz harf söyleyin, sonunda da doğru yanıtı bulun ve ödüllerimizin sahibi olun. Kanal³'te yarışmak bir başka güzel! ''Wheel of Fortune'' yakında her Çarşamba ekranlarınızda olacak! (Yarışmacı olmak istiyorsanız şimdiden Kubi-Lay ile özel mesajla irtibata geçebilirsiniz.)

(sonra yeniden kısa bir süreliğine yeniden Kubi-Lay görünür)

''Ortak olmak ister misiniz? Veya kanalımızda yayınlamak istediğiniz projeleriniz mi var? Lütfen benimle özel mesaj üzerinden irtibata geçin, konuşalım. Kanal³'ün yükselişine sizde katılın!''

(bu kısa konuşmadan sonra reklamlar başlar)

Hayrlı olsun . Başarılar :biggrin:

Kubi-Lay post: 1392398' Alıntı:
Hayret konuşmamın hangi bölümünden anladın bunu? 😉

Ben sana söylüyorum Gezi timinden çıkardı bence çocuklarduymasın reyting sistemi olsaydı giremezdi gezi durumunu yazdım mobilden üç puan verdi yanlı diye ben onda gezi parkında olması gereken polisi yazıyorum yani rıza baba ve ekibi gibi

Tanıtım olarak çok güzel hazırlamışsın. Eline sağlık. Hayırlı Olsun.

Ben de beğendim tanıtımları. Sunuş önemlidir çünkü ve sizinki bir harika dostum