KANAL³ | Gitsem Diyorum | Yeni Bölüm (5.Bölüm)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 7 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7
Çok saol @destere

10 verdim

aaaa çokk ayıpp kadına el kalkmaz millet senin gibi mağrada yaşamıyor
yani şakacıktan vursaydılar kafana
saçlarını çekip trübünden atsaydılar aşağı şakacıktan çok üzülürdüm onu anlatmaya çalışıyordum
)

yani şakacıktan vursaydılar kafana
saçlarını çekip trübünden atsaydılar aşağı şakacıktan çok üzülürdüm onu anlatmaya çalışıyordum
)
aaaa başlarım böyle şakaya ben
gerçi son trabzonda kavga falan çıkmıs maçta onu gördükten sonra braz ucuz yırtmısım diyorum ama karadeniz halkı kadınlara herzaman centilmen olmuştur yanı en kaba saba adam bile dikkat eder 🙂🙂🙂

trabzon mu centilmen her maçta olaylar çıkıyor özellikle fenerbahçe maçlarında nasıl bir centilmenlik anlayışı bu

trabzon mu centilmen her maçta olaylar çıkıyor özellikle fenerbahçe maçlarında nasıl bir centilmenlik anlayışı bu
kadınlara karşı diyorum 🙂🙂 benim yerimde sen olsaydın trabzon trübününde beşiktaşa seviniyorsun naparlardı sana ama bana tepki bile göstermediler bu centilmenlik değilde nedir 🙂🙂

kadınlara karşı diyorum 🙂🙂 benim yerimde sen olsaydın trabzon trübününde beşiktaşa seviniyorsun naparlardı sana ama bana tepki bile göstermediler bu centilmenlik değilde nedir 🙂🙂
beşiktaş için sevinsem bişey olmazdı ama fenerbahçe için sevinsem pek hoş şeyler olmazdı gibi

ben feneri sevmiyorumkııı ama birgün fener içinde sevinirim senin için bir deneyeyim bakalım noluyor
sen karadenizlisin sana bişey demezler sen bir dene bişey olmazsa sonraki maç ben bağırırım fnerbahçe lehine

Bölüm güzel olmuş.Puanım 10

Yalnız bölümün başındaki söz şu anki durumumu en iyi anlatan söz olmuş bu arada

YA NE BU BOYLE @kvp-medya Ne yani emir eceyi ece alperi alper derini derindeviyor emirimi seviyor.Ask 4 genimi bu ?